Xavi:

Xavi: "Necessitem a la nostra afició"

L'entrenador del Barça ha valorat el partit de Lliga contra el Vila-real a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Torna el FC Barcelona a Montjuïc. Els blaugranes reben la visita del Vila-real després de 38 dies sense jugar a casa. Per això, Xavi Hernández ha demanat l'ajuda dels aficionats: "Estem contents de tornar a jugar a casa, a Montjuïc, amb la nostra gent. Necessitem a la nostra afició". Respecte al duel contra el conjunt groguet, el tècnic egarenc ha confessat que és un partit per reaccionar després de la desfeta contra l'Athletic a la Copa.

L'estat de forma del Vila-real

"El Vila-real està en hores baixes, però els equips de Marcelino sempre són agressius i estan ben organitzats i treballats defensivament. Tenen bones individualitats que poden marcar diferències", ha remarcat el de Terrassa en la roda de premsa prèvia. Per combatre això, Xavi ha assegurat que el partit de Copa és el camí i que encara hi ha temps d'endollar-se a la Lliga, qualificant els dos partits consecutius a casa com "molt claus". A més, l'entrenador egarenc ha volgut posar èmfasi en el vestidor i com estan els jugadors actualment: "L'equip està molt unit, és un vestidor molt fort. No he vist mai un vestidor amb aquesta qualitat humana en la meva carrera".

El paper dels joves

Xavi Hernández ha tornat a lloar els joves de la Masia amb el seu paper en els últims partits: "Per edat no els hi tocaria tenir aquestes responsabilitats, però amb la situació que estem ho hem de fer. Estan preparats i tant Lamine, Cubarsí i Fort tenen molt de mèrit. Són present i futur del Club i és una gran notícia per al Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut