La convocatòria per al duel contra el Vila-real

La convocatòria per al duel contra el Vila-real

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer la llista de jugadors disponibles per al partit de dissabte amb la baixa de Sergi Roberto i Alejandro Balde

Després de 38 dies sense veure rodar la pilota a l'Estadi Olímpic, el futbol torna al temple blaugrana. Els homes de Xavi busquen el triomf per continuar el seu camí en la Lliga i no despenjar-se de les posicions capdavanteres. Per aconseguir-ho haurà de superar el conjunt groguet, aquest dissabte a les 18.30 hores. Un partit que també pot suposar el debut de Vitor Roque davant de l'afició culer.

Ara bé, no tot son bones notícies, ja que el tècnic blaugrana no podrà comptar amb Alejandro Balde. El lateral, que jugava el seu cinquè partit seguit com a titular contra l'Athletic Club, va haver de ser substituït en el minut 22 per Héctor Fort. Les proves realitzades posteriorment han confirmat una lesió al tendó de l’isquiotibial de la cuixa dreta i en els propers dies se sotmetrà a tractament quirúrgic.

A més, tampoc estarà disponible Sergi Roberto que és baixa a causa d'unes molèsties al tendó d'Aquil·les del peu esquerre.

Amb aquestes absències, la llista de convocats està formada per: João Cancelo, R. Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Kochen, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu, H. Fort i M. Casadó.

Vine al Barça Fest!

De la mateixa manera que els jugadors s'exerciten abans del duel, els culers també podeu escalfar motors amb el Barça Fest. Durant les hores prèvies, es podrà gaudir de la combinació perfecta entre música, entreteniment i gastronomia al Poble Espanyol. Un pla prefecte que promet crear una gran atmosfera abans del partit per arribar a l'Estadi amb l'energia de les grans ocasions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut