Reial Betis – Barça: Guanyar o guanyar

Reial Betis – Barça: Guanyar o guanyar

Els blaugranes viatgen a Sevilla amb la intenció de no despenjar-se de les primeres posicions de la competició domèstica

Torna la Lliga. Després de l’aturada per la Supercopa d’Espanya i la Copa del Rei, el FC Barcelona viatja a Sevilla per disputar la 21a jornada de la competició domèstica contra el Reial Betis aquest diumenge a les 18.30 hores. Els de Xavi Hernández no volen despenjar-se de la lluita pel campionat i intentaran sumar els tres punts en un camp sempre complicat.

Tanmateix, els blaugranes han puntuat en les seves últimes 12 visites a l’Estadi Benito Villamarín, amb nou victòries i tres empats, i el conjunt andalús ha perdut nou dels seus últims 10 partits contra el Barça. Uns números que criden a l’esperança de sortir de terres andaluses amb un bon botí sota el braç.

De fet, en el duel de la primera volta a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, els homes de Xavi Hernández van realitzar un dels millors partits de la temporada, amb una golejada per 5-0 contra l'elenc andalús en les estrenes golejadores de João Cancelo i João Félix amb la samarreta blaugrana i una diana de Ferran Torres de falta directa després de molt de temps de sequera en aquest aspecte.

La convocatòria de Xavi Hernández

Amb els precedents favorables als interessos culers, el tècnic egarenc haurà d’afrontar el partit contra el Betis amb diverses baixes de categoria. Així, Xavi Hernández ha donat a conèixer la llista dels jugadors que viatgen a Sevilla. La formen Balde, R. Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Iñaki Peña, João Félix, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Kochen, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort.

Lluitant per les posicions europees

El conjunt sevillà té entre cella i cella les posicions que donen accés a les competicions europees de la temporada vinent. La victòria per la mínima de la setmana passada contra el Granada va ser vital després de cinc jornades sense guanyar. El Betis és setè actualment i només està a un punt de la Reial Societat, l’últim equip que tanca les posicions europees, en aquest cas de la Conference League.

Així, els de Manuel Pellegrini intentaran sumar per no despenjar-se de la carrera per Europa en una taula classificatòria molt ajustada. Tot i això, el tècnic xilè no podrà comptar amb els exblaugranes Ez Abde i Chadi Riad, que estan disputant la Copa Àfrica amb el Marroc, així com altres cares conegudes a Barcelona, com Marc Bartra, Claudio Bravo o Juan Miranda, que es troben lesionats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut