Laporta visita el primer equip i fa una crida a la unitat

Laporta visita el primer equip i fa una crida a la unitat

El president del FC Barcelona trasllada un missatge motivador a la plantilla per revertir la dinàmica després de la derrota a la final de la Supercopa

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha visitat el primer equip aquest dimecres al matí per traslladar als jugadors i a l’staff tècnic un missatge d’optimisme i unitat després de la derrota patida diumenge a Riad en la final de la Supercopa d’Espanya. El president, acompanyat per la resta de membres de la Comissió Esportiva, ha enviat un missatge motivacional que pretén revertir la dinàmica de l’equip davant el calendari imminent del FC Barcelona, començant per la disputa dels vuitens de final de Copa aquest dijous a Salamanca.

_GP24478

Joan Laporta ha posat èmfasi en la qualitat i talent dels jugadors per poder capgirar aquesta situació i ha recordat, com ha fet el propi Xavi Hernández en roda de premsa, que encara estan en joc els tres títols més importants de la temporada: Lliga, Copa i Champions. Entre tots, amb la força de la unió, tal com resa l’himne del Barça ("Tots units fem força"), els objectius de la temporada són més que assolibles.

Posteriorment, Xavi Hernández ha agraït públicament la visita del president Joan Laporta al vestidor. “Es la persona més positiva de totes. Està amb ganes i amb ànims. Ens ha transmès un missatge de fe i confiança en l’staff i jugadors”, ha declarat el tècnic del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut