Pedri torna i brilla 26 dies després

Pedri torna i brilla 26 dies després

El canari, que no jugava del passat 16 de desembre a Mestalla, ha disputat mitja hora contra l’Osasuna i ha deixat mostres de la seva evident qualitat

Pedri torna a sentir-se futbolista del FC Barcelona un cop superada la seva petita lesió muscular. El de Tegueste ha disputat més de mitja hora en la semifinal de la Supercopa contra l’Osasuna 26 dies després de fer-ho per última vegada, quan va jugar el partit complet al camp del València el 16 de desembre de l’any passat.

Tres dies més tard, en un entrenament, va rebre un cop que li va provocar la lesió que li ha impedit estar present en els partits de Lliga contra l’Almeria i la UD Las Palmas, l’eliminatòria de Copa a Barbastre i l’amistós que es va disputar a Dallas contra el Club Amèrica de Mèxic. El canari va fer les maletes i va viatjar a l’expedició blaugrana cap a Riad encara sense l’alta mèdica, però l’ha rebuda hores abans del partit i Xavi Hernández ha cregut convenient introduir-lo en el minut 61 en el lloc de Sergi Roberto.

_GP21221

En aquesta mitja horeta de joc, lluny d'acusar la seva inactivitat en les darreres setmanes, Pedri ha deixat moltíssims detalls del que és, un jugador diferencial. Ha estat un dels fars que han il·luminat el camí dels blaugrana per a sentenciar el partit en els minuts finals. Pedri ha driblat, ha deixat alguna ruleta màgica i ha demostrat que torna en un moment clau i ho fa a un molt alt nivell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut