Lamine Yamal, el debutant i golejador més jove de la història de la Supercopa d’Espanya

Lamine Yamal, el debutant i golejador més jove de la història de la Supercopa d’Espanya

Amb 16 anys i 182 dies, la jove perla culer suma dues noves fites en la seva llista de rècords de precocitat

L’habilitat de Lamine Yamal per trencar rècords de precocitat sembla no tenir final. Després de convertir-se en el debutant més jove del Barça a la història de la Champions i de la Lliga, ara el blaugrana ha establert una nova marca a la Supercopa d’Espanya, convertint-se en el debutant i golejador més jove de tota la història de la competició, amb només 16 anys i 182 dies. 

El ‘27’ del Barça, una de les grans sensacions del 2023, ha entrat al camp al minut 43 a la semifinal contra l’Osasuna a l’Al-Awwal Park, ocupant el lloc d'un lesionat Raphinha, i automàticament s’ha convertit en el debutant més jove de la competició, superant el registre anterior, obra també d’un jugador del Barça com Ansu Fati (17 anys i 70 dies).

Prop del final del partit ha estat l'autor del 2-0 definitiu, segellant la classificació del Barça per a la final. Tornava a fer història, convertint-se en el golejador més jove de la història de la Supercopa.

Rècords impossibles a la Lliga i amb la selecció

Cal recordar que els rècords de Lamine Yamal van més enllà de la Supercopa. El passat 8 d'octubre del 2023 va convertir-se en el golejador més jove de tota la història de la Lliga, amb només 16 anys i 87 dies, superant la marca de Fabrice Olinga (16 anys i 98 dies).

Golejadors més joves del Barça a la Lliga.
Golejadors més joves del Barça a la Lliga.

Amb la selecció espanyola també té el rècord de debutant i golejador més jove de la història després de marcar en el seu debut amb Espanya el 8 de setembre del 2023. Només tenia 16 anys i 57 dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut