Vitor Roque segueix descobrint la seva nova casa

Vitor Roque segueix descobrint la seva nova casa

El nou davanter blaugrana ha visitat el Barça Café, ha passat per la Barça Store i també ha gaudit de l'experiència que és el Barça Immersive Tour

Vitor Roque continua en el procés d'aclimatació i aprenentatge a tot el que significa haver fitxat pel FC Barcelona. El brasiiler, que tot just viu els seus primers dies a Catalunya i acumula un grapat d'entrenaments sota les ordres del seu nou cos tècnic i amb els seus companys, també viu l'experiència de ser un culer fora de la gespa, i per això aquest dimarts ha visitat el Barça Café, la Barça Store i el Barça Immersive Tour.

Després de conèixer la Ciutat Esportiva o les oficines de l'Spotify Camp Nou en el seu primer dia, i de veure també l'Estadi Johan Cruyff en l'entrenament de portes obertes del dia 30, Tigrinho ha viscut una tarda d'allò més barcelonista pels voltants de l'Spotify Camp Nou, on encara haurà d'esperar una mica per a poder-hi jugar. En el seu passeig pel Barça Immersive Tour ha pogut apreciar la magnitud del seu nou Club gràcies al passeig històric que aquest espai ofereix i on ha pogut veure, per exemple, l'enorme tradició brasilera del FC Barcelona. De fet, encuriosit per tots els seus compatriotes que han vestit l'elàstica blaugrana, Vitor Roque ha pogut observar diferents samarretes que han vestit els brasilers blaugranes en la història del Club. Finalment, ha pogut veure com quedarà en el futur l'Espa Barça i el nou Spotify Camp Nou, un estadi que esperem que trepitgi el mes aviat possible.

 

Després d'això ha passat pel Barça Cafè, on ha pogut prendre un dels cafès que s'hi serveixen, acompanyat d'unes galetes blaugranes i amb l'escut del FC Barcelona, per agafar forces abans de l'última parada, la Barça Store. A la botiga oficial de l'Spotify Camp Nou ha pogut estampar el seu nom en una de les samarretes de la primera equipació d'aquesta temporada 2023/24 que tant està desitjant lluir en els partits.

I així ha conclòs una jornada 100% Barça per al brasiler, que ha començat amb un entrenament matinal a la Ciutat Esportiva, ha continuat amb la visita a diferents hospitals de la ciutat, com la resta dels seus companys, i ha acabat amb aquest passeig per tres dels llocs que desprenen pur barcelonisme.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut