El primer dia de Vitor Roque a Barcelona

El primer dia de Vitor Roque a Barcelona

El davanter brasiler ha aterrat pel matí i ha completat una primera jornada amb revisió mèdica i fotografia davant l’escut, entre d’altres accions

Vitor Roque ja respira i vesteix com un culer més. El davanter brasiler, de només 18 anys, ha viscut una jornada molt intensa en el seu primer dia com a jugador del Barça. Aterrat a primera hora del matí procedent del Brasil, el primer que ha fet Vitor Roque ha estat fotografiar-se amb Barcelona de fons.

Tot seguit, el brasiler s’ha dirigit a la Ciutat Esportiva, on ha completat una revisió mèdica en què se li han mesurat pes i alçada i en què també se li ha practicat un control cardiològic, un índex de massa corporal, una ressonància i una prova d’esforç. A la mateixa Ciutat Esportiva també ha dut a terme diversos accions digitals amb els mitjans del Club. En elles, per exemple, ha manifestat “complir un somni” pel fet d’arribar al Barça.


A primera hora de la tarda, a les 16 hores, Vitor Roque ha tingut l’oportunitat de fer-se la tradicional foto dels nous fitxatges davant l’escut d’oficines, amb tota la premsa esportiva capturant el moment. Han estat pocs minuts però han servit per veure tota l’atenció mediàtica generada per la jove promesa brasilera, que posteriorment ha pogut descansar i afrontar un jet-lag que de ben segur haurà millorat a partir del dia 29. Serà llavors quan, a la tarda, Vitor Roque conegui els seus nous companys i completi el seu primer entrenament com a jugador del Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut