El Nàpols, rival del FC Barcelona als vuitens de la Champions League

El Nàpols, rival del FC Barcelona als vuitens de la Champions League

El conjunt blaugrana jugarà l'anada al Diego Armando Maradona i la tornada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, en una eliminatòria encara sense dates confirmades

El FC Barcelona ja coneix el seu rival per als vuitens de Champions. Serà el Nàpols, amb qui el conjunt blaugrana s'enfrontarà primer a Itàlia i després a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. L'eliminatòria s'inaugurarà el 21 de febrer a les 21.00h a l'estadi Diego Armando Maradona i es tancarà amb el partit de tornada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, que es disputarà el 12 de març, a la mateixa hora.

Cal recordar que el FC Barcelona va quedar primer del grup H, per davant de Porto, Xakhtar Donetsk i Royal Anvers, i que torna a les eliminatòries del KO després de dues temporades punxant a la fase de grups. El repte està clar: arribar a la final del proper 1 de juny. Per aconseguir-ho, com diem, el primer obstacle serà el vigent campió de la Serie A, que ve de quedar segon del grup C de la Champions amb força solvència.

 

La valoració culer, en veu de Deco

El director esportiu del FC Barcelona, Anderson Luis de Souza 'Deco' ha estat present a la localitat suïssa de Nió, on ha tingut lloc el sorteig, i després ha donat les seves impressions sobre l'aparellament a què s'haurà d'enfrontar el seu equip.

"Queda força temps, però és el vigent campió de lliga, com nosaltres, i crec que seran partits durs", ha assegurat. Sobre l'eterna pregunta de si hi ha hagut sort o no en el sorteig, Deco ho té molt clar. "No existeix la sort, és Champions. Estem parlant d'un Nàpols campió de lliga, té jugadors d'un gran nivell. Al futbol parlar de sort és una mica un sense sentit", ha reiterat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut