Recordes aquests gols contra equips mexicans?

Recordes aquests gols contra equips mexicans?

Blaugranes com Rafa Márquez, Ronaldinho o Deco ja saben què és marcar contra el rival del pròxim 21 de desembre a Dallas

Abans de Nadal, toca un FC Barcelona - Club América. El 21 desembre a Dallas, l'equip de Xavi Hernández disputa un partit amistós contra Las Águilas. Una nova cita contra un equip mexicà que obrirà un nou precedent. I si en aquest nou capítol del Barça contra elencs mexicans es veu una altra gran diana, te la perdràs? 

Si fem la vista enrere, trobem gols en duels de pretemporada, però també en enfrontaments del Mundial de Clubs. Alguns han deixat gols per al record i amb segell de grans jugadors de la història del FC Barcelona. En el vídeo que tens a continuació podràs veure com Messi, Deco, Pedro, Xavi, Rafa Márquez, Ronaldinho, Gudjohnsen, Bojan, Villa i Busquets defineixen a la perfecció per perforar la porteria. 

Ben segur, que algunes d'aquestes festivitats que t'han vingut més ràpidament a la ment són les que el FC Barcelona ha marcat al Mundial de Clubs. Ens remuntem a les temporades 2006/07 i 2009/10 quan els blaugranes es van enfrontar contra conjunts mexicans en les respectives semifinals del trofeu intercontinental. Precisament, el Club Amèrica va encaixar una golejada a l'International Stadium de Yokohama (0-4) davant un futur Barça campió. Gudjohnsen, Márquez, Ronaldinho i Deco es van apuntar les celebracions. Posteriorment, l'Atlante també va caure derrotat (1-3) en el torneig jugat a Abu Dhabi amb els gols de Busquets, Pedro i Messi. 

I, de l'oficialitat passem als amistosos, que també han vist dianes de bellesa destacada. Per exemple, quan Xavi Hernández va dibuixar un magnífic llançament des de fora de l'àrea en la gira blaugrana del 2008. Un 0-1 contra el Chivas de Guadalajara que iniciaria el camí cap al triomf. O el dia que David Villa va obrir el marcador en un altre Chivas - FC Barcelona corresponent a la pretemporada del 2011. Aquesta vegada, però els barcelonistes van caure derrotats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut