Rayo Vallecano - Barça: Prova de foc a Vallecas

Rayo Vallecano - Barça: Prova de foc a Vallecas

L’equip viatja a Madrid amb l’objectiu de sumar tres punts davant un rival sempre exigent

Partit dels difícils a Vallecas. Després de l’aturada per seleccions, el cop dur que ha suposat la greu lesió de Gavi i l'absència de Ter Stegen, els homes de Xavi Hernández miraran de donar una nova alegria a la seva afició intentant sumar tres punts decisius en la seva visita al camp del Rayo Vallecano, un rival que fins ara se li ha resistit al tècnic egarenc

Sense Ter Stegen ni Gavi, però amb Frenkie

Sens dubte que la llista per visitar Vallecas té llums i ombres. Perquè no hi seran ni Gavi ni Ter Stegen, però sí Frenkie de Jong, que aquesta setmana s’ha sumat als entrenaments després de la lesió que l’ha mantingut dos mesos inactiu. Amb el neerlandès al camp, el Barça espera reprendre el ritme de victòries de l’inici de curs. A més, amb un Araujo en ratxa (va marcar amb l’Uruguai contra el Brasil) i un Lewandowski que va recobrar l’olfacte golejador davant l’Alabès, el conjunt blaugrana espera sumar tres punts clau abans de tres partits consecutius a casa contra el Porto, l’Atlètic de Madrid i el Girona.

En la roda de premsa prèvia a aquest Rayo - Barça, Xavi va explicar que Iñaki Peña ocuparà la porteria blaugrana en el lloc de Ter Stegen. Per tant, el porter format a La Masia farà la seva primera aparició en aquesta temporada. Fins al dia d'avui, el porter alemany havia disputat cada minut de tots els partits del Barça. Així doncs, l'1, providencial en molts duels, es perdrà un matx per primer cop aquest curs. 

Per tant, la convocatòria està formada per João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín, Aleix Garrido, Unai i Aron.

La història juga a favor

Rayo i Barça s’han enfrontat fins a 40 cops a la Lliga, amb un resultat àmpliament favorable al conjunt català. D’aquests enfrontaments, el conjunt blaugrana n’ha sortit vencedor en 24. És un dels rivals preferits dels culers. Tot i això, el Rayo és un dels grans reptes pendents de Xavi des que dirigeix el Barça. De tres xocs directes amb el conjunt madrileny, encara no n’ha guanyat en cap. Un al·licient més per a l’entrenador de Terrassa i per als seus jugadors.

Les armes del Rayo

El conjunt dirigit per Francisco Rodríguez actualment es troba en 10a posició amb 18 punts, solament a tres d’Europa. L’entrenador d’Almeria sembla haver donat amb la clau per, amb un estil diferent de joc, mantenir el caràcter competitiu amb què Andoni Iraola va dirigir l’equip madrileny. De fet, abans de l’aturada va assolir un valuós empat al Santiago Bernabéu (0-0). 

Dmitrievski continua sent el mur al qual ja ens té acostumats durant les últimes temporades i és segon a la Lliga en aturades (51). En atac, ‘Isi’ Palazón i Álvaro García segueixen sent les principals referències ofensives de l’equip, tot i que el segon s’ho perdrà per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut