Xavi: “Hem jugat bé a futbol”

Xavi: “Hem jugat bé a futbol”

El tècnic egarenc s’ha mostrat satisfet pel nivell mostrat per l’equip contra el Sevilla

Xavi Hernández ha marxat content a casa. El seu Barça s’ha imposat per 1-0 contra el Sevilla en un partit en què un gol de Sergio Ramos ha dictat sentència. Més enllà del resultat, un pèl curt, Xavi ha explicat que els culers han jugat un bon partit. “Crec que hem atacat bé i que hem jugat bé a futbol”, ha explicat el tècnic en la roda de premsa postpartit. “Hem merescut més gols i marxem amb bones sensacions”, ha afegit.

 

Un dels noms propis del partit ha estat Fermín López, que s’ha mogut bé entre línies des de la seva entrada al partit per la lesió de Raphinha. “Em sembla un gran jugador. Domina les dues cames, no perd pilotes, té un bon ú contra ú i té condicions per ser futbolista del Barça durant molts anys. Ha fet un partides”, ha explicat Xavi.

Ara, amb el Barça momentàniament líder, les mirades es dirigiran aquest dissabte a Montilivi. Girona i Reial Madrid s’enfrontaran pel liderat en un duel que promet emocions fortes... però que Xavi no veurà. “Tinc una festa d’aniversari i no podré veure el partit. N’estaré pendent però no el podré veure”, ha detallat. En tot cas, el tècnic ha assegurat que la feina està feta aquesta jornada: “La victòria d’avui és l’única cosa que controlem nosaltres. Hem fet la nostra feina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut