Xavi:

Xavi: "Guanyar serà una conseqüència de jugar bé"

El tècnic blaugrana ha comparegut en roda de premsa abans de duel contra el Betis

El Barça s'enfrontarà aquest dissabte davant del Betis en la cinquena jornada de Lliga i el tècnic blaugrana, Xavi Hernández ha sortit en roda de premsa en la prèvia d'aquest enfrontament.

En la compareixença, el egarenc ha valorat la tornada dels jugadors després de l'aturada de seleccions i com encara aquestes pròximes setmanes amb tants partits exigents.

El Betis, un rival dificil

"El Betis és un senyor equip, tècnicament dels millors de la Lliga. Té futbolistes amb un gran nivell de confiança com Isco, Ayoze, Willian José, Borja..."

"Els agrada tenir la pilota, i guanyar la possessió serà una de les claus del duel. Serà un partit disputat."

L'exigencia dels propers partits

"Necessitem guanyar aquests tres partits a casa i volem l'afició per aconseguir-ho. En set dies juguem 3 duels importants, necessiteml'Estadi Olímpic ple."

“Creiem que la plantilla és suficient. És una plantilla competitiva. És curta però confiem en la gent de la casa. Lamine, Unai, Cubarsí. Hi ha talent a la base i ho aprofitarem."

"Hi haurà rotacions per necessitat. Hi ha 7 partits en 20 dies. Hi ha plantilla per a això. Hi ha jugadors que vénen de selecció i algun descansarà."

Com arriben els jugadors

Sobre Lamine: "Té un talent natural per marcar diferències. El rol de Bojan serà important amb ell. Té personalitat i el cap moblat".

Sobre Gündoğan: "Va tenir un cop. Ahir va fer part de l'entrenament. Demà decidirem. En principi estarà disponible."

Sobre Araujo: "Ronald va molt bé i aquesta setmana si va bé tindrà l'alta"

Sobre Ferran: "Té molt de mèrit. Ell sol ha pogut capgirar la situació. Té una força mental espectacular. És un exemple per a tots"

L'organigrama esportiu i la renovació

"La meva renovació s'anunciarà ben aviat, sens dubte".

"La incorporació de Deco és excel·lent, com Bojan. Coneixen la casa i són culers"

La nominació al "The Best"

"Amb les castanyes que he rebut i ara puc ser "The Best". No li dono importància."

"És feina de l'equip. Es tracta de prioritzar els èxits col·lectius. Hi ha un staff darrere, president, junta directiva i els principals protagonistes que són els jugadors".

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut