Ter Stegen signa la seva renovació fins al 2028

Ter Stegen signa la seva renovació fins al 2028

L'acte de renovació del segon capità blaugrana ha tingut lloc aquest divendres a les oficines de l’Spotify Camp Nou, amb la presència del president Joan Laporta

El FC Barcelona i el jugador Marc-André ter Stegen han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2028. La clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions d’euros.

L'acte de renovació del segon capità blaugrana ha tingut lloc aquest divendres a les oficines de l'Spotify Camp Nou, amb la presència del president Joan Laporta; el vicepresident primer, Rafa Yuste; el vicepresident econòmic, Eduard Romeu; el directiu Joan Soler i el director esportiu Anderson Luis de Souza, Deco.

Gairebé una dècada com a culer

D'aquesta manera, el porter alemany amplia la seva vinculació amb el Barça i segueix la seva brillant història com a culer. Va arribar al FC Barcelona el 19 de maig del 2014, procedent del Borussia Mönchengladbach, i aquesta temporada afronta el seu desè curs al Club. 

El primer cop que Ter Stegen es va posar els guants per defensar la porteria blaugrana va ser el 17 de setembre del 2014, en el duel de la fase de grups de la Lliga de Campions contra l’Apoel de Nicòsia. Actualment, ja suma 379 partits oficials.

És el quart porter de la història del Barça amb més enfrontaments disputats i aquesta mateixa temporada podria superar Ramallets (387). Amb la seva renovació fins al 2028, l'alemany tindrà la possibilitat de convertir-se en el porter amb més partits, ja que l'actual rècord el té Víctor Valdés, amb 535. En segona posició hi ha Zubizarreta, amb 410.

 

A més a més, després de gairebé deu anys al Barça, Ter Stegen ha guanyat 5 Lligues, 5 Copes del Rei, 1 Lliga de Campions, 3 Supercopes d’Espanya, 1 Supercopa d’Europa i 1 Mundial de Clubs.

"Espero que aquests cinc propers anys estiguin plens d'èxits"

El porter blaugrana, després de la renovació, ha valorat positivament poder ampliar cinc anys més la vinculació amb el Barça. S'ha mostrat content, feliç i satisfet i amb moltes ganes de continuar tenint opcions de guanyar títols.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut