Pedri, amb una lesió al recte anterior de la cuixa dreta
Ofert per

Pedri, amb una lesió al recte anterior de la cuixa dreta

El canari és baixa i l'evolució en marcarà la disponibilitat

El FC Barcelona informa que el jugador del primer equip Pedri s’ha fet una lesió al recte anterior de la cuixa dreta. És baixa i l'evolució en marcarà la disponibilitat.

Fins ara, el canari havia jugat els dos primers partits de Lliga, contra el Getafe i el Cadis. Contra l'equip andalús, Pedri va ser l'autor del primer gol oficial blaugrana de la temporada 23/24, quan va obrir la llauna a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Nou entrenament amb el Vila-real a l'horitzó

D'altra banda, després que aquest dimecres l'equip de Xavi Hernández tornés a la feina, aquest dijous al matí el conjunt blaugrana s'ha tornat a posar les botes per fer una nova sessió d'entrenament. S'ha dut a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a partir de les 9 hores del matí, per intentar fugir de la intensa calor.

 

Una jornada que ha servit per continuar preparant el duel del proper diumenge, contra el Vila-real, a l'estadi de la Ceràmica (17.30 hores). En la sessió hi han participat tots els disponibles del primer equip i s'ha fet al Camp Tito Vilanova. 

D'aquesta manera, es resta un dia per a un nou desplaçament de Lliga, en què l'objectiu és el mateix: tornar a sumar els tres punts contra un rival que no ho posarà fàcil.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut