Acord per al traspàs de Kessie a l'Al-Ahli

Acord per al traspàs de Kessie a l'Al-Ahli

L'operació s'ha tancat per 12,5 milions d’euros

El FC Barcelona i l'Al-Ahli SC han arribat a un acord per al traspàs de Franck Kessie per 12,5 milions d’euros. 

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Franck Kessie pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

43 partits com a culer amb gols decisius 

El FC Barcelona va anunciar l'arribada de Franck Kessie a la disciplina blaugrana  l'estiu passat, després que el davanter de Costa d'Ivori acabés el seu contracte amb l'AC Milan. D'aquesta manera, el migcampista de 26 anys va arribar al Club després de completar una etapa de cinc anys al conjunt italià. 

El migcampista, tot i no ser titular indiscutible ha estat una peça clau de la temporada pel conjunt de Xavi Hernández. L'ivorià ha disputat 43 partits dels quals ha sortit titular en 16 ocasions, jugant un total de 1803 minuts com a culer, acumulant la majoria en la segona part de la temporada. Abans del Mundial, era el 19è jugador més utilitzat havent sumat tretze duels. Després de la cita mundialista, va passar a ser el jugador número 12. 

A banda de la seva força, potencia i lectura de joc, el migcampista ha demostrat una fam golejadora molt notable, que l'han portat a marcar gols decisius i generar assistències en partits transcendentals. Precisament, Kessié ha firmat excel·lents actuacions contra el Reial Madrid. A l'anada de les semifinals de la Copa del Rei va provocar el gol en pròpia porta que els va donar avantatge al partit d'anada, i el de Lliga, serà especialment recordat perquè va marcar el gol del triomf en el temps de descompte que els permetia tenir un marge de dotze punts respecte a la segona posició, a banda de ser el gol 3.000 de l’Spotify Camp Nou. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut