FC Barcelona – Tottenham Hotspur: Un Trofeu Joan Gamper d’estrenes

FC Barcelona – Tottenham Hotspur: Un Trofeu Joan Gamper d’estrenes

El del Tottenham Hotspur serà el primer partit que jugarà el Barça a l’Estadi Olímpic Lluís Companys aquesta temporada

El Barça rebrà al Tottenham Hotspur aquest dimarts a les 20 hores en la tradicional festa blaugrana d’inici de temporada: el Trofeu Joan Gamper. Ara bé, aquest any en un indret diferent, l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on el Barça no juga un Gamper des del 1996. Serà un Gamper d’estrenes.

El partit serà la presentació de la plantilla per a la temporada 2023/24 davant l’afició culer, que podrà veure de prop als nous fitxatges: Gündoğan, Íñigo Martínez i Oriol Romeu. També servirà per veure en acció els nous capitans del primer equip, que ara són Sergi Roberto, Ter Stegen, Ronald Araujo i Frenkie de Jong.

A la graderia de l’Estadi Olímpic Lluís Companys es trobaran els jugadors i les jugadores del Fundació Barça Genuine, que presenciaran el partit del primer equip masculí a la seva nova casa per aquesta temporada.

Recorda els horaris internacionals del Gamper a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

3200x2000-TIMEZONES-GAMPER-08_08_23

El Tottenham torna al Gamper 37 anys després

L’equip de les illes britàniques va disputar el Trofeu Joan Gamper l’any 1986. Ara bé, com la competició la disputaven quatre equips en un format de semifinals i final, els culers i els anglesos no van arribar a jugar entre ells. Tot i això, des de la temporada 1981/82 els Spurs i els blaugrana s’han vist les cares en diverses ocasions.

La Lliga i la Premier, a l’horitzó

El Gamper serà l’últim partit que tant Barça com Tottenham disputaran abans de començar les seves respectives lligues. El vigent campió de la Lliga espanyola estrenarà la competició el diumenge 13 d’agost a les 21.30 hores, al camp del Getafe.

D’altra banda, el Tottenham, vuité classificat en la Premier League 2022/23, buscarà tornar a classificar-se per a competicions europees a partir del diumenge 13 d’agost a les 15 hores contra el Brentford.

Com arribar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys?

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut