Una gira americana de menys a més

Una gira americana de menys a més

El FC Barcelona ha guanyat dos dels tres partits jugats als Estats Units, inclòs el Clàssic disputat a Dallas el dia 29

El FC Barcelona ha completat una nova gira pels Estats Units. Han estat 14 dies en què els blaugrana han pogut disputar un total de tres dels quatre compromisos programats i en què els de Xavi, resultats al marge, han pogut treballar la posada a punt de cara al nou curs amb més d’una desena d’entrenaments. El balanç, de dues victòries en tres partits, és molt i molt positiu. De menys a més.

Però no ha estat una gira fàcil per a l’expedició culer. Especialment, el seu inici, quan una gastroenteritis vírica va afectar bona part de la plantilla el dia que el Barça havia d’estrenar-se contra la Juventus a Santa Clara. El partit contra els italians va quedar suspès i milers de fans van quedar-se amb les ganes de veure el debut de pretemporada dels culers als Estats Units.

El segon dels partits previstos sí va poder disputar-se. Va ser contra un Arsenal molt més rodat, que va imposar-se per 5-3 en un partit que no va semblar mai de pretemporada. El duel al SoFi Stadium de Los Angeles va servir per veure els debuts de Gündoğan i Fermín López, que s’acabaria convertint en un dels grans protagonistes culers a la gira.



Tot seguit arribaria el torn per al duel més esperat de l’estiu. L’AT&T Stadium de Dallas acollia un Clàssic estiuenc que tornaria a ser culer, com ja va passar amb els de Miami i Las Vegas anys enrere. El 3-0 contra l’etern rival, en un partit més igualat del que diu el marcador, serviria per assistir al primer gran partit de Fermín López, autor d’un gol i una assistència.

L’última parada de la gira pels Estats Units va ser la capital mundial de l’oci. A Las Vegas el FC Barcelona va imposar-se a l’AC Milan per 0-1 en un duel que va decantar Ansu Fati al minut 54 marcant l'únic gol del partit. Xavi va afirmar, un cop acabat el partit, que havia estat el millor partit d'una gira que ha anat de menys a més per al primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut