Xavi Hernández: “Ha estat un partit igualat”

Xavi Hernández: “Ha estat un partit igualat”

El tècnic s’ha mostrat molt satisfet per la victòria al Clàssic, però ha matisat que “el resultat és enganyós”

Una victòria al Clàssic equival sempre a felicitat culer. També en el cas de Xavi Hernández, que ha arribat somrient a la sala de premsa. Amb tot, ha volgut rebaixar l’eufòria després del 3-0. “Ni avui hem jugat tan bé ni l’altre dia contra l’Arsenal tan malament. Ha estat un partit igualat i el resultat és enganyós, perquè el Reial Madrid també ha jugat un bon futbol”, ha explicat un cop acabat el cinquè Clàssic del 2023.


Tot i l’àmplia victòria, el tècnic ha volgut fer autocrítica. “Estem contents i un Clàssic sempre és millor guanyar-lo que perdre’l, però cal millorar moltes coses encara. Avui ens hem acostat en molts moments al que volem ser, amb possessions llargues i atacant els espais, i tot i així hem patit moltes pèrdues tontes que cal corregir. El resultat és molt favorable, però això no vol dir que hàgim fet un superpartit”, ha explicat

L’eclosió de Fermín

El Clàssic ha tingut un nom propi: el de Fermín López. Xavi s’ha desfet en elogis cap a l’autor del 2-0 i assistent del 3-0: “El Fermín és un futbolista que m’agrada. Té talent i última passada, que és el que ens va faltar una mica l’any passat. També té xut des de fora de l’àrea i domina les dues cames. Tot i tenir 20 anys, té personalitat”. 

“Ens aniria bé reforçar-nos una mica més”

Sobre la necessitat d’incorporar algun jugador més, Xavi ha estat clar: “Tant de bo ens puguem reforçar una mica més. Ens falta una mica i així ho he transmès a la Direcció Esportiva i al president. Ens falta quelcom per acabar de ser més competitius”.

En aquest sentit, ha reconegut que “el Madrid té una plantilla molt més àmplia que la nostra”, referint-se especialment al gran nombre de mitjos que tenen els blancs al seu equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut