El gest de Ferran Torres amb una fan seva

El gest de Ferran Torres amb una fan seva

L’‘11’ del Barça ha lliurat la seva samarreta a una jove seguidora que es va quedar amb les ganes de veure’l jugar ara fa un any

La vida sempre ofereix segones oportunitats. En el cas de l’Alysson Barrios, ha arribat aquest dissabte, a l’AT&T Stadium de Dallas, quan ha pogut conèixer un dels seus herois: Ferran Torres. L’Alysson, una jove seguidora culer texana, es va quedar amb les ganes de poder veure l’extrem ara fa un any, quan l’equip va jugar al Cotton Bowl de Dallas contra la Juventus.

En aquella pretemporada, però, Ferran Torres arrossegava una lesió que va fer que s’incorporés més tard que la resta dels seus companys a la dinàmica d’entrenaments. Ara, un estiu després, el seu somni s’ha fet realitat sobre la gespa de l’AT&T Stadium.

Ferran Torres va descobrir el tuit del pare de l’Alysson, en Joan Barrios, i no ha volgut deixar passar l’ocasió de trobar-se amb ella. Ha estat un cop s'ha acabat el partit, en què li ha entregat la samarreta, i ha servit per convertir l’Alysson en la noia més feliç del planeta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut