FC Barcelona - Reial Madrid: Un Clàssic per a ‘cowboys’

FC Barcelona - Reial Madrid: Un Clàssic per a ‘cowboys’

L’imponent AT&T Stadium de Dallas acull el cinquè Barça-Madrid del 2023, el primer corresponent a la temporada 2023/24

És tot just el segon partit de pretemporada per al Barça. Un amistós, en definitiva, que ha de servir per agafar el to físic de cara a l’inici de curs. Però també és un Barça-Madrid, el millor partit del món, i es juga en un escenari com l’AT&T Stadium de Dallas, territori de ‘cowboys’ des de fa segles. És dia de Clàssic i, per tant, dia gran per al futbol.

El partit, que es disputarà a les 16 hores (23 hores a Barcelona), serà el segon test de l’estiu per als culers, després de la derrota patida per 5-3 contra l’Arsenal el dimecres passat a Los Angeles. La infortunada gastroenteritis ja queda més llunyana i el Barça de Xavi intentarà estrenar el seu caseller de victòries com més agrada: contra l’etern rival.

Com en tots els partits de pretemporada, és d’esperar que Xavi aposti per repartir el temps de joc entre els seus jugadors. Gündogan i Oriol Romeu podran seguir sumant minuts, mentre que altres joves futbolistes, com Fermín López o Lamine Yamal, també podrien tornar a tenir la seva oportunitat.

Tercer amistós per al Reial Madrid

Al davant, un oponent sempre temible. El Reial Madrid va aterrar pràcticament a la mateixa hora que el Barça als Estats Units però ha pogut disputar un amistós més. De moment, encadena dues victòries contra l’AC Milan (3-2) i el Manchester United (2-0), però el balanç d’aquest 2023 en els Clàssics és favorable al Barça: tres victòries per una derrota. Arriba ara el cinquè de l’any i, tot i que sigui només un amistós, de ben segur que no ho semblarà. Serà un Clàssic per a ‘cowboys’.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut