Oriol Romeu es retroba amb un vell conegut

Oriol Romeu es retroba amb un vell conegut

Maya Yoshida, capità de la selecció japonesa i excompany del migcampista català al Southampton, va visitar l’entrenament blaugrana

Les gires sempre deparen sorpreses i retrobaments. Una d'aquestes s’ha pogut viure aquests dies a Los Angeles, on el FC Barcelona està vivint la primera fase de la seva gira pels Estats Units. El protagonista ha estat Maya Yoshida, capità de la selecció japonesa i company d’Oriol Romeu durant cinc anys (2015-2020) al Southampton anglès.

Yoshida, que ha disputat tres Mundials, va poder saludar el seu excompany, el flamant nou fitxatge del FC Barcelona, un cop acabat l’entrenament. I també va tenir temps d’atendre els mitjans del Club: “Estic molt content per ell, és un gran jugador, una gran persona, hem estat amics durant molt de temps. Estic segur que li donarà molt bones coses a l’equip.”

El central japonès, que a l’agost farà 35 anys, ha assegurat que té moltes ganes de veure Oriol Romeu jugar de blaugrana i que li desitja el millor durant el seu retorn a Can Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut