Xavi Hernández: “És un bon test tot i el resultat”

Xavi Hernández: “És un bon test tot i el resultat”

El tècnic reconeix que no esperava un partit tan intens de l’Arsenal, però treu moltes conclusions positives

Pot sonar a tòpic, però a la pretemporada el resultat no té importància. També per a Xavi Hernández, que ha tret conclusions positives del primer partit de l’estiu, tot i la derrota per 5-3 contra l’Arsenal. “Ha estat un partit molt bo per a l’espectacle, però no tant per als entrenadors”, ha declarat només arrencar la roda de premsa. 

Per al tècnic de Terrassa “l’equip ha estat bé”, tot i caure derrotat: “He vist coses positives nostres i hem donat minuts a la gran majoria de jugadors. També hem pogut provar gent en posicions que no són les naturals, com Dembélé per dins, Frenkie de pivot o Ferran de ‘9’. És un bon test, tot i el resultat”, ha explicat. 


 
Xavi també ha reconegut la seva sorpresa per la intensitat del rival. “Li he dit a Arteta que ha estat com un partit de Champions. No ha estat normal la intensitat que li han posat en aquest amistós. Nosaltres ens l’hem pres seriosament, però ells estan a un altre ritme i han merescut la victòria. Hem estat tendres en defensa”. Cal recordar que el conjunt gunner ja acumula quatre partits de pretemporada, mentre que per al Barça era tot just el primer.

Tres noms propis

Finalment, el tècnic culer ha destacat un jugador per sobre la resta: el d'Alejandro Balde. “Tots els jugadors han estat correctes, però Balde ha estat extraordinari”. Xavi també ha explicat que Lenglet no ha participat per una molèstia, i Gavi tenia l’esquena clavada.

_SGB9837

"Ens enfoquem en l'inici de la temporada"

A més a més, el golejador Ferran Torres i els debutants Oriol Romeu, Fermín López i Gündoğan han valorat el primer partit de pretemporada. Tot i no poder guanyar, els tres han valorat positivament aquests primers minuts de joc:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut