Ter Stegen: “Estic en un moment molt bo”

Ter Stegen: “Estic en un moment molt bo”

El porter és optimista de cara a la nova temporada i es desfà en elogis cap a Ilkay Gündoğan

Si hi ha una veu respectada al vestidor, aquesta és la de Marc-André ter Stegen. Líder dins i fora del camp, i flamant segon capità del primer equip, l’alemany es mostra  optimista de cara a una temporada que arrencarà d'aquí a poques setmanes. “Queden algunes setmanes per preparar-nos bé, però la temporada passada ja vam fer partits molt bons a la Lliga i ara l’objectiu és aconseguir molt més a la Champions”, ha declarat en la prèvia de l’Arsenal-Barça d’aquest dimecres.


Sobre el seu moment personal, s’ha mostrat més que confident: “Estic en un moment molt bo, equilibrat tant en l'aspecte personal com futbolístic. Estic gaudint de cada moment al camp”. En aquest sentit, ha reconegut el seu orgull pels rècords assolits la temporada passada, però explica que les marques personals “mai són un objectiu a principi de curs”.

Quant al seu nou rol dins l’equip, el de segon capità, ha explicat: “Crec que els quatre capitans faran una bona feina. Intentarem que tot flueixi. És una situació nova per a tots i ens hi hem d’acostumar, però estic feliç de formar-ne part i crec que els ha tocat als adequats”. A més d’ell, Sergi Roberto ha passat a ser el primer capità, mentre que Ronald Araujo i Frenkie de Jong són el tercer i el quart, respectivament.

Ilkay és un futbolista fantàstic i crec que li serà fàcil adaptar-se

Ter Stegen

També ha dit la seva sobre els nous fitxatges, especialment d’Ilkay Gündoğan, a qui coneix de fa temps de la selecció alemanya. “El conec des de fa uns anys i ja sé com és. Intento ajudar-lo en tot el que necessiti perquè estigui còmode a l’equip com més aviat millor en l'aspecte personal”, ha dit. I ha seguit així: “Ens donarà experiència. És un futbolista fantàstic i crec que li serà fàcil adaptar-se. Estic superfeliç de tenir un jugador com ell a l’equip”.

Ter Stegen també ha valorat el fet d’haver de jugar a Montjuïc aquesta temporada. “Crec que al final la gent ja sap que nosaltres intentarem estar-hi ficats al 100%. Crec que convencerem l’afició al camp i confiaran en nosaltres i ens donaran suport també a Montjuïc. Serà un canvi i serà diferent, però amb l’ajuda de la nostra afició, tot serà més fàcil”, ha declarat. Paraula de capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut