FC Barcelona – Juventus: El tret de sortida

FC Barcelona – Juventus: El tret de sortida

El Levi’s Stadium de Santa Clara acull el primer partit de la pretemporada culer

Tot és a punt per al primer partit de la pretemporada del Barça 2023/24. El Levi’s Stadium de Santa Clara, a l’estat de Califòrnia, acull el primer dels quatre compromisos que disputaran els de Xavi Hernández a terres nord-americanes. El partit, que tindrà lloc a les 19.30 hores (04.30 hores de la matinada de dissabte a diumenge a Barcelona), serà contra una Juventus en reconstrucció i que ja va ser rival dels culers en la gira de fa un any (2-2).

TIMEZONES_ON_TOUR_J

Dia de possibles debuts

L’estrena de curs servirà per mesurar en quin punt de forma es troben els culers. Més enllà del resultat, ja se sap que en aquests primers compassos de la pretemporada el més important és agafar el to físic de cara al que vindrà més endavant, quan arrenqui la competició oficial.

A banda, el partit pot servir també per veure en acció per primera vegada alguns dels nous fitxatges del FC Barcelona. És el cas de dos migcampistes, Ilkay Gündogan i d’Oriol Romeu, que va ser presentat de manera oficial aquest mateix divendres a Los Angeles. Iñigo Martínez, per la seva banda, encara segueix recuperant-se de la seva lesió i no tindrà minuts.

Cal recordar que el Barça va aterrar el dimecres 19 a Los Angeles i que, des de llavors, ha dut a terme un total de quatre entrenaments al Memorial Coliseum. Abans ja havia treballat durant més d’una setmana a Barcelona. Ara, sota la calor californiana, arriba el primer test de l’estiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut