Confirmats els nous capitans del primer equip

Confirmats els nous capitans del primer equip

Sergi Roberto, Marc-André ter Stegen, Ronald Araujo i Frenkie de Jong lluiran el braçal de capità durant la temporada 2023/24

S’han confirmat els nous capitans del primer equip masculí del FC Barcelona per a la temporada 2023/24. Sergi Roberto, Marc-André ter Stegen, Ronald Araujo i Frenkie de Jong, per aquest ordre, lluiran el braçal de capità durant els compromisos culers, després de la votació d'equip celebrada a Los Angeles.

D’aquesta manera, Sergi Roberto assumeix la capitania del Barça després de dues temporades com a tercer capità del primer equip. Des de l’adeu de Leo Messi el 2021 el ‘20’ del Barça havia estat el tercer de la llista, per darrere de Sergio Busquets i Gerard Piqué. 

La retirada del central blaugrana el passat mes de novembre va provocar que Sergi Roberto passés a ocupar la segona posició de l’esglaó de capitans, i ara la marxa de Sergio ha provocat que passi a ser el primer capità del conjunt blaugrana.

La reacció en cadena també ha provocat que Ter Stegen pugi fins a la segona posició de capitans, després d’haver estat el quart capità des de la retirada de Gerard Piqué.

mini_capitains_web

Araujo i De Jong, nous capitans

Per la seva banda, tant Ronald Araujo com Frenkie de Jong s’han incorporat ara a un grup de capitans que aquest estiu va perdre Sergio Busquets i Jordi Alba, companys ara a l'Inter Miami, juntament amb Leo Messi, qui també va ser primer capità del FC Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut