Oriol Romeu: “És un dels reptes més il·lusionants de la meva carrera”

Oriol Romeu: “És un dels reptes més il·lusionants de la meva carrera”

El nou migcampista del Barça assegura durant la seva presentació a Los Angeles que “les emocions i sensacions són molt boniques”

Tornar a casa sempre provoca una sensació d’escalfor i felicitat. És el que deu haver sentit aquests darrers dies Oriol Romeu, el nou migcampista del FC Barcelona, que tornarà a defensar els colors blaugrana 12 anys després de fer-ho per última vegada. “Les emocions i sensacions són molt boniques. Tenir la possibilitat de tornar a casa i seguir creixent és una il·lusió intensa”, ha explicat durant la seva presentació, duta a terme al Los Angeles Memorial Coliseum on l’equip s’entrena durant aquests primers dies de gira als Estats Units.


Després de passar pel Chelsea, València, Stuttgart, Southampton i Girona, Oriol Romeu torna al Barça amb la màxima exigència. “És un dels reptes més il·lusionants de la meva carrera i l’oportunitat m’arriba en el meu millor moment”, ha declarat. Ha reconegut haver viscut uns últims dies “frenètics”, amb viatge, primers entrenaments i presentació inclosos, però alhora reconeixent les seves ganes d’adaptar-se “el més ràpid possible” a l’equip.

Els detalls del seu fitxatge

El nou migcampista culer no ha tingut problemes en explicar detalls del seu fitxatge pel Barça. “Xavi em va trucar durant els meus dies de vacances i em fa saber que ha parlat amb la Junta Directiva i que vol que sigui jo el jugador qui ocupi aquesta posició. La meva reacció es de felicitat i de satisfacció. Però una cosa és el que es vol i l’altre que es faci realitat...”, ha explicat.  

Oriol Romeu reconeix que, en un primer moment, el Girona no volia que el futbolista sortís “però entenien la meva postura”. El d’Ulldecona ha tingut paraules d’agraïment cap al seu exequip: “Sense ells i la temporada que hem fet allà segurament jo no estaria aquí i estic segur que el Girona seguirà creixent”.

Sobre si s’imaginava fa uns mesos que fitxaria pel Barça, la resposta és contundent: “Em considero una persona extremadament optimista i sempre penso que el millor està per arribar. Fa dos o tres anys que em trobo molt bé i per mi fitxar pel Girona era una opció per seguir creixent, tot i que molta gent pensava que era un pas enrere”.

En aquest sentit, Oriol Romeu ha reconegut que la figura de Xavi ha estat clau per a la seva incorporació. “Sé que em coneix personalment i hem tingut contacte al llarg del temps. Li valoro que volgués que jo estigui aquí i ara li vull retornar la confiança amb bon rendiment i bons partits”, ha detallat. 

Sergio és un jugador que ha marcat una època. És el millor ‘5’ que hem pogut veure des que jo tinc memòria

Oriol Romeu

També s’ha desfet en elogis cap a Sergio Busquets, la figura a la qual ve a substituir, si ens fixem estrictament en les posicions sobre el camp. “És un jugador que ha marcat una època. És el millor ‘5’ que hem pogut veure des que jo tinc memòria i arribar just després del seu adeu és un repte bonic que m’il·lusiona.

Oriol Romeu ha explicat també quines són les seves fortaleses sobre el camp. “Puc ser un pivot posicional on els jugadors de davant meu es puguin sentir recolzats i donar equilibri a l’equip. Un dels meus punts forts és la part física però també intento treure la pilota jugada per darrere i fer córrer la pilota”, ha afirmat.

Pagament íntegre de la clàusula

Abans d’agafar el micròfon, han estat el president Joan Laporta, el vicepresident Rafael Yuste i el Director de Futbol Mateu Alemany els que han valorat el seu fitxatge. Joan Laporta ha posat en valor “el certificat Barça” que Oriol Romeu porta de sèrie, després de molts anys a la Masia. “Saps com juguem i això ajuda”, ha declarat.

Tens el certificat Barça. Saps com juguem i això ajuda

Joan Laporta

El vicepresident Rafa Yuste ha celebrat que Oriol Romeu, que aviat serà pare d’una nena, s’incorpori a “la gran família culer”, un fet que “s’ha guanyat a pols”.

Per acabar, Mateu Alemany ha recordat que Oriol Romeu tenia “el perfil futbolístic ideal” i ha explicat que “el Barça va pagar íntegrament i al comptat el total de la clàusula, cosa que defineix el comportament del Club”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut