Ronald Araujo: “Tenim un gran equip i lluitarem per tot”

Ronald Araujo: “Tenim un gran equip i lluitarem per tot”

El central uruguaià assegura, des de Los Angeles, que el Barça ha fitxat tres “jugadors importants i amb rodatge” que ajudaran l’equip

S'acaba el primer entrenament a Los Angeles i Ronald Araujo, el ‘4’ del Barça, atén els mitjans de comunicació desplaçats als Estats Units, sobre la mateixa gespa del Memorial Coliseum. “Estic content de ser aquí una pretemporada més”, diu, sota una intensa calor, per sobre dels 30ºC. 

El central uruguaià creu que arrenca una temporada en què l’equip pot competir per tot. “Tenim un gran equip i volem competir en totes les competicions”, declara. Alhora, posa un punt de prudència -sense renunciar a res- quan li pregunten per la Champions. “Crec que hem d’anar pas a pas i ser humils, saber d’on venim. Lluitarem per la Champions”, afirma.

Sobre els tres fitxatges de l’estiu fins al moment, Araujo explica: “Són tres jugadors importants, amb molt de rodatge i que poden ajudar. Espero que ens sumin i segur que aportaran. Tenen experiència”. Sobre Iñigo Martínez, un nou company a la defensa, afegeix: “Sabem la qualitat que té i té molta experiència, tot i que encara no ha pogut entrenar-se”.

Sobre la seva situació en particular, Araujo es mostra convençut de les seves possibilitats. “Em sento important. Ja es va veure la temporada passada, i aquesta vull tornar a ajudar l’equip per signar una temporada millor que la de l’any passat, sobretot a Europa”, explica. Pel que fa a una possible capitania, tampoc dubta: “Sempre és un orgull que hi pugui haver aquesta possibilitat, però és una cosa que trien els companys. Jo em considero un líder més enllà de si porto el braçal o no. Em considero un líder nat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut