Primer entrenament a Los Angeles

Primer entrenament a Los Angeles

El FC Barcelona s’exercita amb els 32 jugadors desplaçats als Estats Units al Memorial Coliseum, un estadi carregat d’història

Ara sí, ja roda la pilota als Estats Units. El primer equip masculí del FC Barcelona s’ha exercitat aquest matí, a partir de les 10.30 hores (hora local), al Los Angeles Memorial Coliseum, ubicat a uns 15 minuts en carretera de l’hotel de l’expedició blaugrana, l’Intercontinental Downtown Hotel.

La sessió d’aquest dijous ha comptat amb els 32 jugadors desplaçats fins als Estats Units, inclòs Oriol Romeu. El tarragoní ha viscut a Los Angeles el seu segon entrenament com a jugador blaugrana, després del que va dur a terme el dimecres a Barcelona, just abans d’enlairar-se cap a Califòrnia.

L’escenari de l’entrenament, seu dels Jocs del 1984

Aquest primer entrenament dels de Xavi Hernández ha tingut lloc a un escenari amb una capacitat per a 78.467 espectadors, construït el 1923 i remodelat el 2018. Va ser la seu dels Jocs Olímpics del 1984 també ha acollit diverses SuperBowls, i a dia d’avui és casa dels USC Trojans de la National Collegiate Athletic Association, un conjunt californià que participa en diferents competicions universitàries, tota una atracció als Estats Units.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut