El Barça ja és als Estats Units

El Barça ja és als Estats Units

L’expedició blaugrana ha aterrat a Los Angeles a les 17.30 hores (hora local), després d'unes 12 hores de vol

El Barça ja és als Estats Units. El conjunt blaugrana ha aterrat a Los Angeles cap a les 17.30 hores (hora local), les 02.30 de la matinada a Barcelona, després d'unes 12 hores de vol. A la ciutat de Hollywood encara lluïa el sol quan ha aterrat l'equip i la temperatura era força agradable: 26ºC.

L’expedició blaugrana, amb una convocatòria formada per 32 jugadors, incloent-hi Oriol Romeu, ha estat encapçalada pel president Joan Laporta, els vicepresidents Rafael Yuste, Elena Fort i Antonio Escudero; el tresorer Ferran Olivé i els directius Miquel Camps, Josep Ignasi Macià, Aureli Mas, Xavier Puig, Àngel Riudalbas, Joan Solé i Joan Soler.

 

Una 'clàssica' curiositat

La curiositat del viatge s'ha produït només aterrar a Los Angeles. Minuts més tard d'arribar el FC Barcelona aterrava també, al mateix aeroport, l'avió que ha dut el Reial Madrid fins als Estats Units. Cal recordar que tots dos equips disputaran l'esperat Clàssic del proper 29 de juliol a Dallas.

Ja a l'hotel de l'equip, l'Intercontinental Downtown Hotel, esperaven un bon grapat d'aficionats culers, que han pogut endur-se algunes signatures dels cracs del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut