El FC Barcelona fitxa Vitor Roque

El FC Barcelona fitxa Vitor Roque

El davanter brasiler firmarà fins a la temporada 2030/31 i està previst que s'incorpori a la 2024/25

El FC Barcelona i el Club Athletico Paranaense han arribat a un acord per al traspàs del jugador Vitor Hugo Roque Ferreira, més conegut com a Vitor Roque

El jugador, que està previst que s’incorpori a la temporada 2024/25, signarà un contracte amb el Club fins al final de la 2030/31 i la clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions d'euros.

Davanter centre versàtil 

Futbolísticament, es tracta d’un davanter centre de formació, però els seus 1,72 metres de pura mobilitat li permeten poder caure a totes dues bandes si així ho demana el partit. Destaca per la seva capacitat d’associació, la velocitat de moviments i d’arrancada i per la seva bona relació amb el gol.

Amb només 18 anys acumula ja gairebé 50 partits de Lliga. Sis van ser amb el Cruzeiro, quan va debutar amb 16 anys a la Serie B, la segona divisió. Fa poc més d’un any, l’Athletico Paranaense va decidir apostar per ell perquè fes el salt a la Serie A i en un equip de la Copa Libertadores. Ara, tot i la seva joventut, l’avalen un bon grapat de partits a la primera divisió brasilera, i uns quants més a la màxima competició continental.

Màxim golejador sud-americà sub-20

A més, totes les mirades en van centrar en ell a principis d’aquest any amb la disputa del Campionat Sud-americà sub-20. Com a davanter i peça clau de la selecció brasilera, va contribuir que la canarinha guanyés el torneig i el nou jugador blaugrana es va erigir, amb sis dianes, en el màxim golejador del torneig. Conquerit el futbol sud-americà, Vitor Hugo Roque Ferreira tindrà l'oportunitat, en un futur pròxim, de perforar les xarxes dels rivals del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut