Acord per a la desvinculació de Samuel Umtiti

Acord per a la desvinculació de Samuel Umtiti

Aquesta última temporada ha jugat cedit al Lecce de la Serie A italiana, equip amb el qual ha disputat un total de 25 partits

El FC Barcelona i el jugador Samuel Umtiti han arribat a un acord per a la desvinculació del contracte que el jugador tenia amb el Club fins al final de la temporada 2025/26.

El FC Barcelona expressa el seu agraïment a Umtiti i li desitja sort i èxits en el futur.

Culer des del 2016

D'aquesta manera, Umtiti tanca una etapa de set anys com a futbolista blaugrana, tot i que aquest últim curs ha estat jugant a la Serie A amb el Lecce en condició de cedit. Amb l'equip italià ha aconseguit retrobar-se amb un bon nivell futbolístic i físic, sense cap greu lesió, i ha jugat un total de 25 partits, després d'un darrer període com a culer en què les lesions van afectar la seva continuïtat. 

El francès va aterrar a Barcelona l'estiu del 2016, procedent de l'Olympique de Lió, l'únic club en el qual havia jugat com a professional fins al moment. Durant uns dos primers anys fantàstics, va formar un tàndem gairebé insuperable amb Gerard Piqué. La temporada 2016/17 va disputar 43 enfrontaments, mentre que la 2017/18 en va jugar 40 més.

Però, després de ser campió del món amb França l’estiu del 2018, un seguit de greus lesions van minvar la seva presència als onzes blaugrana. En total, en les següents quatre temporades, Umtiti va jugar 50 partits, abans de marxar cedit a Itàlia. 

Ara, després d’aquest període en què ha pogut tornar a tenir minuts, Samuel Umtiti i el Barça donen per finalitzada la seva relació amb dues Lligues, tres Copes i dues Supercopes en el seu palmarès compartit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut