Dembélé:

Dembélé: "El Barça és una família"

L’internacional francès ha atès el diari MARCA per repassar la temporada culer, que ha finalitzat amb la Supercopa d’Espanya i la Lliga

Ousmane Dembélé és un dels pilars del Barça de Xavi. El jugador francès, que aquesta temporada ha pogut celebrar la Supercopa d’Espanya i la Lliga, ha atès el diari MARCA per fer un repàs de la temporada i parlar de quines sensacions ha tingut aquest curs, amb la confiança plena del seu entrenador. “He pogut jugar molts partits i sóc feliç. També estic molt content amb l’equip i amb la gent de Barcelona”, ha assegurat en una entrevista en què fa un repàs de les seves sensacions.

El balanç de la temporada

“Aquesta temporada ha estat bona per al Barça. Hem guanyat la Lliga. Sempre és bo aconseguir aquest títol i més després de tres anys sense fer-ho. Hem donat una gran alegria a tot el barcelonisme, i per això també estem molt contents”.

Què espera per a la propera campanya?

“Tothom demana la Champions League perquè fa molts anys que no la guanyem. Així que espero que tot vagi bé a Europa la propera campanya”.

“La Champions no perdona. Si comets errors, te'n vas al carrer. Cal estar sempre molt concentrat. Però seguim tenint molta il·lusió per la Champions i veurem què passa la temporada que ve”.

Se sent amb confiança

“He pogut jugar molts partits. Abans era més difícil perquè vaig patir moltes lesions. Ara sóc més feliç perquè estic jugant molt més. I també estic content amb l'equip i amb la gent de Barcelona. Estic molt feliç i em sento molt bé amb la meva vida aquí”.

“M'agrada molt tenir la confiança del míster. Si tens la confiança de l'entrenador i de l'staff, pots millorar i sentir-te a gust”.

“He tornat molt bé després de la lesió. He treballat molt amb el fisioterapeuta. Estic molt content per acabar bé la temporada”.

“Abans tenia molts problemes amb els isquios i ara va molt millor. Faig molta feina amb els isquiotibials abans i després dels entrenaments i dels partits. I tinc un fisioterapeuta a França que m'envia la programació que he de fer”.

 

El Barça, una gran família

“És la clau per guanyar títols. Si dins d'un vestidor hi ha molts problemes, l'equip se'n ressent, i això no és bo. Ara el Barça és una família, amb molts joves i també veterans. Hi ha molt bon ambient dins l'equip”.

“La competència sempre és bona. Raphinha és molt bon jugador. Ja el coneixia des de feia molt de temps perquè era al Rennes, que és el meu equip, i sempre anava a veure els seus partits. És bona la competència que hi ha entre tots: Lewandowski, Raphinha, Ansu, Ferran... i també al mig del camp. Això fa que l'equip evolucioni i creixi”.

“Lewandowski és un gran jugador, fa molts gols. Ja ho sabíem per la seva etapa al Bayern. Tinc una bona relació amb ell, tant dins com fora del camp. És una bona persona i un jugador fenomenal”.

“Els tres darrers anys van ser molt difícils per a tothom. Però Xavi ha donat molta confiança a l'equip. Ha tret pressió als jugadors perquè és un home de la casa i coneix molt bé tot el que ha passat al Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut