Quatre blaugranes lluitaran per la UEFA Nations League

Quatre blaugranes lluitaran per la UEFA Nations League

Jordi Alba, Gavi, Ansu Fati i De Jong disputaran la Final Four del 14 al 18 de juny

Del 14 al 18 de juny, Holanda acollirà la Final Four de la UEFA Nations League. Espanya, Itàlia, Croàcia i els Països Baixos buscaran endur-se la tercera edició d'aquest torneig de seleccions que per ara només té com a campions a França i Portugal.

El Barça compta amb quatre representants en aquestes semifinals de la Nations League. A la llista de Luis de la Fuente han entrat Jordi Alba, Gavi i Ansu Fati, que ha substituït Nico Williams, mentre que Frenkie De Jong segueix sent un fix al centre del camp holandès.

El primer partit d'aquesta Final Four tindrà lloc aquest dimecres 14 de juny a les 20.45 hores a l'Stadion Feijenoord de Rotterdam i enfrontarà els locals contra Croàcia. El combinat dirigit per Ronald Koeman té una nova oportunitat davant els croats, que buscaran el títol en la primera participació en una Final Four.

La segona semifinal es disputarà aquest dijous 15 de juny també a les 20.45 al De Grolsch Veste d'Enschede i la selecció espanyola buscarà repetir la victòria de l'edició passada davant Itàlia. Els dos gols del culer Ferran Torres van servir per derrotar Itàlia i enviar Espanya a la final.

La final i el partit pel tercer i el quart lloc es jugaran el diumenge 18 a Rotterdam. Els dos perdedors de les semifinals s'enfrontaran a les 15.00 hores, mentre que la gran final es disputarà a les 20.45 hores.

Altres partits de seleccions

Però ells quatre no són els únics blaugranes amb compromisos de seleccions. Repassem la resta de partits amb presència culer:

L'Alemanya de Ter Stegen disputarà tres partits amistosos contra Ucraïna, Polònia i Colòmbia el 12, 16 i 20 de juny.

La França de Kounde i Dembélé té dos partits classificatoris per a l'Eurocopa 2024 contra Gibraltar i Grècia el 16 i 19 de juny.

Christensen i la seva Dinamarca s'enfrontarà a Irlanda del Nord i Eslovènia en dos partits amistosos el 16 i el 19 de juny.

Costa d'Ivori, amb Kessie a les seves files, s'enfrontarà a Zàmbia el 17 de juny a la classificatòria per a la Copa Africana de les Nacions.

I per últim, Robert Lewandowski capitanejarà Polònia en l'amistós contra Alemanya del 16 de juny i davant Moldàvia el 20 de juny en un partit classificatori per a l'Eurocopa 2024.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut