L’1X1 dels debutants al Japó

L’1X1 dels debutants al Japó

Fins a 6 han jugadors han disputat el seu primer partit amb el FC Barcelona

El partit dels blaugranes contra el Vissel Kobe ha estat replet de debuts. Un total de sis jugadors culers han disputat el seu primer partit amb la samarreta blaugrana: Julian Araujo, Dani Rodríguez, Pau Prim, Marc Guiu, Hector Fort i Unai Hernández.

 

Tres d'ells han entrat de titulars (Julian Araujo, Dani Rodríguez i Pau Prim) i els altres han sortit a la segona meitat.

Julian Araujo

Amb el dorsal 2 a la seva esquena, Julian Araujo, ha debutat amb el FC Barcelona. El lateral dret de 21 anys, que va arribar el passat mercat d'hivern per incorporar-se a les files del Barça Atlètic, ha completat els 90 minuts de partits en el seu primer duel. El defensa té una capacitat d'arribada impecable, fet que li ha permès en algunes ocasions desenvolupar-se com a extrem i carrilet.

Dani Rodríguez

L'extrem ha debutat amb el primer equip blaugrana com a titular. El jove jugador en total ha disputat 46 minuts en la seva estrena i ha generat grans ocasions pels blaugranes. Hàbil amb la pilota, el jugador ha demostrat la seva potència en el xut i el seu u contra u. Va arribar al club l'any 2020 procedent de la Real Societat. El jugador ha estat una peça clau al Juvenil A aquesta temporada disputant 27 partits de divisió d'honor fent 2 gols i 5 partits de Youth League amb un gol.

mini_2023-06-06_VISSELKOBEvsFCB_84

Pau Prim

El migcampista ha sortit en l'onze titular en el seu primer partit amb el primer equip blaugrana. Prim ha disputat els 90 minuts del partit mostrant un gran tracte amb la pilota. A més el jugador ha pogut demostrar la seva habilitat en xuts llunyans. Juvenil de primer any, va començar al futbol formatiu culer l'any 2013 procedent de la FCBEscola. Juga pel juvenil B, però ja ha debutat amb el A.

Marc Guiu

El jove davanter ha debutat entrant en el minut 46 en el lloc de Robert Lewandowski. El jugador ha pogut mostrar detalls de la seva tècnica i de la seva condició física. Juvenil de primer any ha demostrat un gran nivell molt alt, un rendiment que ja ha demostrat al Juvenil A i B durant aquesta temporada disputant més de 20 partits a la divisió d'honor.

Hector Fort

El jove jugador blaugrana del Juvenil A, ha disputat el seu primer partit amb el FC Barcelona després d'entrar en el minut 46 en el lloc de Marcos Alonso. El defensa ha desmostrat una gran solidesa en les seves actuacions. Cal mencionar que el lateral dret forma part del Juvenil A i ha disputat 6 partits de la UEFA Youth League.

Unai Hernández

El mitjapunta ha estat l'últim debutant a entrar en el terreny de joc. Ha entrat en el lloc de Pablo Torre en el minut 60. Juvenil de tercer any ha arribat fa poc a les files blaugranes, però la seva adaptació ha estat molt ràpida, ja que ha estat un jugador clau durant la temporada amb 28 partits sent 26 de titulars. El migcampista destaca per un perfil ofensiu molt tècnic i és especialista en pilota aturada.

mini_2023-06-06_VISSELKOBEvsFCB_98

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut