Vissel Kobe – FC Barcelona: Arigato, Iniesta! (0-2)

Els gols de Kessie i Eric decanten un amistós marcat pel comiat d’Iniesta amb el Vissel Kobe

El FC Barcelona ha tancat la temporada amb una victòria a l’amistós disputat a Tòquio contra el Vissel Kobe d’Andrés Iniesta. Els gols de Kessie i Eric al primer temps han assegurat el triomf per a un Barça ple dels jugadors menys habituals i amb molts debutants. El moment més emotiu s’ha viscut en el tram final de partit, quan Iniesta ha deixat el camp enmig d’una enorme ovació i quan, un cop acabat el matx, se li ha fet un emotiu homenatge.

Dos gols ràpids

El partit ha arrencat amb un gran protagonisme per a Pablo Torre. El ‘16’ blaugrana ha enviat una pilota al pal al minut 2 i minuts després ha tornat a fregar el gol. El jugador càntabre no ha marcat però ha estat l’autor de les dues assistències de gol culers. La primera ha estat una gran passada interior per a Franck Kessie, que ha definit bé davant de porta.

Quatre minuts més tard un córner executat per Pablo Torre l’ha rematat a gol Eric García. En un tres i no res, el Barça ha passat del 0-0 al 0-2 en uns bons minuts del conjunt culer. Després d’aquest primer allau culer els japonesos han reaccionat i han gaudit de diverses ocasions per retallar distàncies. Iniesta, Samper i Lincoln han estat els futbolistes que han estat a prop de marcar. Iñaki Peña ha salvat un parell de gols cantats.

Sis canvis a la mitja part

A la mitja part el FC Barcelona ha realitzat fins a sis canvis. Han entrat Kounde, Héctor Fort, Gavi, Ferran, Raphinha i Marc Guiu, que ha estat el primer en fregar el tercer en un segon temps de total domini blaugrana. Raphinha també ha posat a prova Maekawa, el porter japonès, que ha estat el millors dels locals al segon temps.

Reconeixement a Iniesta

Al minut 80 s’ha produït un dels moments més esperats del partit. Andrés Iniesta ha estat substituït i tot l’estadi l’ha acomiadat amb una gran ovació. També Xavi Hernández l’ha abraçat en un moment molt emotiu per a tots els seguidors culers.

Un cop acabat el partit, Iniesta ha seguit sent el protagonista. El vicepresident esportiu del FC Barcelona, Rafa Yuste, li ha fet entrega d’una samarreta amb el ‘8’ culer signada per tots els jugadors de la plantilla abans de fer-se tots plegats, jugadors del Vissel Kobe i del Barça, una foto conjunta.