La convocatòria per a l'última jornada de Lliga contra el Celta

La convocatòria per a l'última jornada de Lliga contra el Celta

Xavi Hernández ha citat un total de 21 per posar el punt final a la competició domèstica a Balaídos

Arriba l'última jornada del calendari lliguer. Amb la condició de campió des de fa 20 dies, el Barça viatja cap a Balaídos per afrontar el matx contra el Celta. Un elenc que lluita per mantenir la categoria i que no posarà les coses fàcils als barcelonistes, que voldran arrodonir la temporada domèstica amb victòria. Per aquest duel, Xavi ha donat a conèixer els 21 protagonistes. 

Així doncs, la convocatòria la conformen: Ter Stegen, O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, Unai, Marc Guiu, Pau Prim i Dani R. En aquesta llista no apareixen ni Julian Araujo ni Héctor Fort, però sí que viatgen amb l'equip cap a Vigo perquè posteriorment aniran amb l'expedició culer cap al Japó. 

 

Darrera sessió a la Ciutat Esportiva

Abans d'emprendre el viatge cap a territori gallec, i, posteriorment cap a Tòquio, els blaugranes han dut a terme un últim entrenament a la Ciutat Esportiva. En un matí assolellat, els blaugranes disponibles s'han exercitat per acabar de perfilar els detalls d'aquest darrer compromís lliguer de la campanya 2022/23. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut