La convocatòria de l'últim partit a l'Spotify Camp Nou

La convocatòria de l'últim partit a l'Spotify Camp Nou

Aquest diumenge, contra el Mallorca, el Barça s'acomiadarà de l'Estadi abans de les obres de l'Espai Barça, en una jornada en què també s'homenatjarà Sergio Busquets i Jordi Alba

Dia emotiu i especial aquest diumenge a l'Spotify Camp Nou (19 hores). Primer, perquè serà el darrer partit de la temporada a casa. Segon, perquè serà, també, l'últim enfrontament que els culers puguin gaudir a l'Spotify Camp Nou abans de les obres de l'Espai Barça, que els desplaçarà a Montjuïc durant una temporada per avançar amb la remodelació de l'Estadi. I, per últim, perquè serà l'adéu definitiu a dues figures de la història del Club: Sergio Busquets i Jordi Alba.

Una jornada de comiats per la qual Xavi Hernández ja ha donat a conèixer la llista de convocats. I, com no podia ser d'una altra manera, els dos protagonistes la capitalitzen. Així doncs, la llista de 20 noms està conformada per Ter Stegen, Sergio, O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

 

Darrer entrenament abans de rebre el Mallorca

Aquest dissabte al matí, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, l'equip ha dut a terme la darrera sessió en la prèvia del Barça - Mallorca. S'ha fet al Camp Tito Vilanova, amb tots els disponibles del primer equip, i ha servit per acabar de preparar els detalls del duel que es disputarà aquest diumenge, a partir de les 19 hores, a l'Spotify Camp Nou. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut