Debut d’Iñaki Peña a la Lliga

Debut d’Iñaki Peña a la Lliga

Contra el Valladolid, el porter alacantí ha jugat els seus primers minuts a la competició domèstica després de substituir Ter Stegen després del descans

Fins ara havia jugat tres partits, dos de Copa del Rei i un de Champions, però aquest dimarts Iñaki Peña ha fet el seu debut oficial a la Lliga. El porter alacantí ha entrat després del descans en substitució de Ter Stegen i ha pogut jugar els seus primers 45 minuts a la competició domèstica.

Ho ha fet contra el Valladolid, al José Zorrilla, en la jornada 36 de la Lliga, amb el ‘13’ a l’esquena. Així doncs, amb 24 anys, i havent prolongat la seva vinculació fins al 2026, ara un dels propers reptes serà intentar jugar els seus primers minuts com a local a l’Spotify Camp Nou, contra el Mallorca.

Sí que és cert que ja ha jugat a l'Estadi culer, però va ser amb la samarreta del Galatasaray quan el Barça el va cedir al conjunt turc. Peña va ser el porter titular en aquella eliminatòria de vuitens de final de la Europa League de la temporada 21/22, en què va ser clau en el 0-0 de l’Spotify Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut