Valladolid - Barça: L'objectiu és tornar a guanyar

Valladolid - Barça: L'objectiu és tornar a guanyar

Els blaugranes volen guanyar davant els de Pucela després de caure a casa davant la Reial Societat amb la Lliga ja guanyada

Després de la celebració de la Lliga el passat dissabte a l’Spotify Camp Nou, els blaugranes afronten els tres partits que queden abans del final de la competició. El primer rival serà el Real Valladolid a l’estadi José Zorilla. Un partit que serà vital pels locals, ja que s’estan jugant la permanència.

L’últim precedent entre els de Pucela i els culers va acabar amb una clara victòria per 4-0 dels de Xavi Hernández. El Barça va sumar tres punts a la tercera jornada de Lliga, gràcies als gols de Lewandowski (2), Pedri i Sergi Roberto. De fet, va ser la primera victòria culer a casa aquesta temporada.

FCB_Valladolid-054

A més, el Barça només ha perdut una vegada davant el Valladolid en els darrers nou enfrontaments fora de casa. L’última derrota davant el Valladolid va ser la temporada 2013/14, amb el Tata Martino a la banqueta. Aquell dia, un solitari gol de Fausto Rossi a la primera part li va donar la victòria al Valladolid. Des de llavors, totes les visites del Barça al José Zorilla han acabat amb victòria.

La convocatòria

Per a l’antepenúltima jornada de Lliga, Xavi no podrà comptar amb Pedri i Araujo per lesió, mentre que Kounde no viatja a Valladolid per fatiga muscular.

La convocatòria la formen: Ter Stegen, Sergio, O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Eric, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Mala ratxa local

El Valladolid arriba a la 35a jornada de Lliga en posicions de descens, empatat a 35 punts amb el Getafe. Els de Pucela tenen nou entrenador des del mes d’abril, quan Paulo Pezzolano va ocupar el lloc de Pacheta. Amb Pezzolano, el Valladolid va començar sumant set de nou punts possibles, però des de llavors ho ha perdut tot.

El conjunt de Pezzolano porta cinc partits seguits sense sumar ni un punt, cosa que els ha deixat en una posició perillosa a falta de molt poc per acabar la temporada. I ara, a falta de tres partits per acabar la competició, necessiten sumar per salvar la categoria.

A més, a la plantilla del Valladolid hi trobem dues cares conegudes a can Barça, Jordi Masip i Monchu. El porter de Sabadell va ser blaugrana entre el 2009 i el 2017 i el 2014 va debutar amb el primer equip, en un partit de Copa del Rei davant l’Osca. Mentre que el migcampista mallorquí va arribar a les categories inferiors del Club l’any 2012 i va aconseguir debutar la temporada 2019/20 davant el Nàpols als vuitens de final de Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut