FC Barcelona – Reial Societat: El resultat és el de menys (1-2)

FC Barcelona – Reial Societat: El resultat és el de menys (1-2)

El FC Barcelona pateix la primera derrota de la temporada a casa a la Lliga abans de celebrar la 27a Lliga de la seva història

Derrota intranscendent a l’Spotify Camp Nou. El FC Barcelona ha caigut per 1-2 contra la Reial Societat en el seu primer partit com a campió matemàtic de Lliga. En un duel sense Araujo, Pedri i Gavi, els culers han vist com els bascos s’enduien tres punts vitals per a la seva classificació per a la propera Lliga de Campions. 

El passadís al campió, l’ovació a Sergio, el gol de Lewandowski i, sobretot, la celebració postpartit pel 27è títol de Lliga han estat els grans moments d’una nit que no serà recordada pel resultat del partit.  


Gol matiner dels visitants

El penúltim duel de la temporada a l’Spotify Camp Nou ha arrencat amb un gol matiner. Ha estat obra de Mikel Merino, que ha aprofitat una assistència de Sorloth en una ràpida transició de la Reial Societat, que havia recuperat la pilota al migcamp. S’avançaven els visitants en els primers compassos d’un partit que s’ha mantingut entretingut durant tot el primer temps.

El Barça ha gaudit de nombroses ocasions per poder empatar. La més clara, segurament, la que ha tingut al minut 15, quan Raphinha ha recuperat una pilota a l’àrea rival en una acció que ha finalitzat amb una rematada de Dembélé que Remiro ha desviat a córner. També la Reial ha pogut marcar. En aquest cas, una genial intervenció de Ter Stegen ha evitat el 0-2 d’Ali Cho. 

Sorloth fa el segon

Xavi ha mogut la banqueta a la mitja part: Marcos Alonso per Kounde. El cert és que el segon temps ha arrencat més ensopit que el primer. Els equips trepitjaven menys àrea i les ocasions s’han fet esperar. Malauradament per als interessos culers, quan ha arribat una ha estat a favor de la Reial, que no ha perdonat. Sorloth ha signat el 0-2 en una acció molt protestada pels culers, que reclamaven falta a Frenkie de Jong a l’inici de la jugada. 

Ovació per a Sergio i gol del Barça

Semblava que el partit acabaria sense més notícies però en el tram final encara s’han produït fins a dos moments especials. El primer, la substitució de Sergio Busquets, ovacionat per tot l’estadi un cop anunciada la seva marxa a final de temporada. Minuts més tard, el gol de Robert Lewandowski que ha fet creure en un empat que finalment no ha arribat. Els punts volaven a Sant Sebastià però la festa dels campions era tot just a punt de començar. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut