Barça – Reial Societat: Partidàs amb celebració

Barça – Reial Societat: Partidàs amb celebració

Els blaugranes rebran el títol de Lliga després d’enfrontar-se a la Reial Societat a l’Spotify Camp Nou

Després de la victòria a l’RCDE Stadium, del campionat de Lliga i de la rua per tota Barcelona, toca celebrar la Lliga a l’Spotify Camp Nou. I és que els blaugranes jugaran per primer cop a casa des de la consecució del títol. El rival serà la Reial Societat, que està en plena lluita per les posicions de Champions. Partidàs i celebració.

Blaugranes i blanc-i-blaus s’han vist les cares dues vegades ja aquesta temporada. A la Lliga els blaugranes van sumar els tres punts al Reale Arena per 1-4 a la segona jornada de Lliga, la que va ser la primera victòria culer a la competició. Mentre que a la Copa, els blaugranes van eliminar la Reial Societat als quarts de final amb un gol de Dembélé.

Una ratxa positiva a casa

De fet, el Barça no perd a casa davant la Reial Societat des de la temporada 1990/91. Aquell dia l’equip de Johan Cruyff va caure per 1-3 a la jornada 35, cosa que no va evitar que el Dream Team sumés la seva primera Lliga. Des de llavors, els següents partits entre Barça i Real Sociedad a l’Spotify Camp Nou han acabat amb 27 victòries blaugranes i només un empat.

Però davant hi haurà un equip d’Imanol Alguacil que està fent una gran temporada. Els “txuri-urdins” són els quarts classificats de la Lliga amb cinc punts d'avantatge sobre el Vila-real, que és el cinquè. A més, els bascos porten cinc partits consecutius sense perdre i volen assegurar la seva presència a la màxima competició europea la temporada que ve.

La convocatòria dels campions

Per aquest partit, Xavi ha convocat a tots els jugadors disponible. La convocatòria completa la formen:Ter Stegen, Sergio. O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Astralaga i Pablo Torre.

I quan acabi el partit, la gran festa. Sergio Busquets, capità del Barça, rebrà el trofeu de Lliga en l'inici d'una sèrie d'esdeveniments que serviran per tancar la nit i celebrar com cal la consecució de la 27a Lliga de la història del Club! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut