Barça - Betis: Pluja de gols per acaronar la Lliga (4-0)

Barça - Betis: Pluja de gols per acaronar la Lliga (4-0)

Els blaugranes han firmat un partit rodó, on s'han mostrat superiors de principi a fi, per retrobar-se amb la victòria

Molt Barça davant el Betis (4-0). Els blaugranes han derrotat amb claredat els verd-i-blancs i han fet un pas més cap al títol de Lliga. Christensen, Lewandowski, Raphinha i Guido Rodríguez en pròpia porta han enviat al fons de la xarxa el joc alegre culer. Mostrant passió, els de Xavi han conquistat el triomf per seguir amb l'escletxa dels 11 punts respecte al Reial Madrid. Sens dubte ha estat una nit gran a l'Spotify Camp Nou, que ha engrandit el seu somriure i ambient festiu amb els retorns de Christensen i Dembélé, i el debut del jove Lamine Yamal. 

 

Un Barça amb ganes de pilota. Així s'ha presentat l'equip que ha dissenyat Xavi Hernández per tornar al camí de la victòria. Amb un mig del camp format per Sergio, Frenkie de Jong, Pedri i Gavi, els blaugranes han concentrat les passades. Les cames de Raphinha, dinamitzat per Lewandowski, i les de Balde han projectat els primers atacs per les bandes. Kounde, Araujo i el retornat Christensen han viscut tranquils en la rereguarda, juntament amb Ter Stegen.

Alegria blaugrana

Tant ha estat la calma defensiva barcelonista, que el central danès ha tingut més focus en atac. El 15 ha enaltit el seu regrés amb un poderós cop de cap. No ha estat l'única alegria que ha vingut del cel de l'Spotify Camp Nou -amb una assistència de 88.530 culers-. Perquè l'estrena oficial del de Lillerod com a blaugrana ha coincidit en el moment que ha aparegut la pluja. Pluja d'assistències també les de Raphinha aquesta temporada. La fabricada melòdicament aquesta nit a l'Estadi ha estat la seva onzena. És el culer que més n'ha firmat. 

Cap argument bètic ha pogut turmentar el Barça, que ha posat la directa i ha esfilagarsat el Betis. En un tancar i obrir d'ulls, les festivitats barcelonistes s'han succeït. Amb un jugador més per l'expulsió del verd-i-blanc Edgar González per doble targeta groga, Lewandowski i Raphinha han posat el 3-0. El Pitxitxi de la Lliga ha exhibit el seu olfacte de davanter pur per arrodonir una passada perfecta de gol. La diana del 22 s'ha cantat amb retard després de la validació del VAR. Aquesta vegada l'assistència d'altíssima qualitat l'ha dibuixat Busquets. 

Molt Barça en una primera part que ha rutllat a la perfecció. Possessió i alegria ofensiva per deixar sense paraules a l'elenc de Manuel Pellegrini, incapaç de desplegar el seu joc. Amb pas ferm i controlant el pes del mig camp, els de Xavi han avançat amb seguretat cap a la victòria final. Més quan sota els tres pals hi ha Ter Stegen. No podia faltar a la seva cita quotidiana d'aturar. Ayoze s'ha topat amb la grandesa del porter alemany que només ha hagut d'intervenir aquesta única vegada en tot el matx. 

Aplaudiments rere aplaudiments

La gresca acústica de l'Spotify Camp Nou ha augmentat els decibels en un seguit d'episodis. Un pal de Lewandowski, els gestos màgics de Pedri i la sortida a la banda d'escalfament de Dembélé i el jove Lamine Yamal, que posteriorment han fet la seva aparició sobre el verd. Així com, la sortida al terreny de joc de Joaquín. El jugador bètic, que va anunciar que es retiraria del futbol als 41 anys al finalitzar aquest curs, ha rebut els aplaudiments de l'afició blaugrana, que també l'havia ovacionat en la prèvia del partit.  

L'ambient festiu davant el conjunt andalús ha continuat. Ansu Fati ha afegit un capítol exitós davant el Betis, equip amb qui guarda una relació d'amor-odi a l'Estadi -va debutar com a culer contra l'equip de Sevilla i també es va lesionar contra el mateix, en el mateix escenari-. De les seves botes ha sorgit el 4-0, obra de Guido Rodríguez en pròpia porta.

Res ha esborrat el somriure final blaugrana, que podria haver estat més gran si el debutant culer hagués eixamplat la golejada, però s'ha topat amb Rui Silva. El 4-0 definitiu ha estat una festa, que acosta encara més al Barça al títol de Lliga. Són 11 punts de distància respecte al segon classificat quan queden sis partits per a la conclusió. Així doncs, el trofeu està a tocar, però s'ha de rematar. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut