Barça - Girona: Tots units fem força

Barça - Girona: Tots units fem força

El Barça, que pot ampliar fins a 15 la diferència al capdavant de la classificació, afronta el primer dels últims 11 partits per aixecar el títol de Lliga

El futbol està ple de tòpics que moltes vegades són només això, però moltes altres amaguen bona part de realitat. En aquest moment de la temporada, al FC Barcelona li cal seguir aquell que resa que la part positiva d'una derrota és que el futbol ràpidament et dona una nova oportunitat d'aixecar-te. I, aquest dilluns, contra el Girona, l'equip de Xavi Hernández es troba davant la possibilitat de pràcticament deixar tancada la Lliga i ampliar fins a 15 la distància al capdavant de la classificació.

Passar pàgina a la Lliga

L'eliminació de la Copa del Rei a les portes de la final contra el Reial Madrid va ser dolorosa. Però al Barça encara li queda poder celebrar un títol: el de Lliga. Els de Xavi afronten, doncs, la visita del Girona (dilluns 10/04 a les 21.00 hores) com el que és, una nova possibilitat d'acostar encara més el títol de la competició domèstica.

La derrota d'aquest dissabte passat del Madrid contra el Vila-real permet que, en cas de victòria, el Barça passi a sumar 15 punts més que els blancs, quan ja quedaran només 30 punts per disputar-se.  

Un Girona molt ofensiu

Per a fer-ho caldrà superar un Girona que practica un dels futbols més atractius del campionat, amb clara vocació ofensiva que el fa ser el quart equip més golejador dels vint, només per darrere dels tres primers classificats.

Els de Míchel, instal·lats en una relativament còmoda onzena posició, a set punts del descens, trepitjaran l'Estadi amb la moral pels núvols després de guanyar un altre derbi català, en aquest cas contra l'Espanyol, a Montilivi. L'entrenador madrileny, a més, buscarà sumar per primera vegada contra els blaugrana, després de quatre derrotes en els quatre enfrontaments que ha viscut, a les banquetes del Rayo Vallecano, la SD Huesca i el Girona, en la primera volta.

Els protagonistes de la primera volta són baixa

Aquell partit, que va acabar amb victòria culer per 0-1 amb diana de Pedri, va ser l'últim partit d'Ousmane Dembélé fins aquest moment, doncs el francès va lesionar-se en els primers minuts i en el seu lloc va entrar-hi precisament el canari, que va marcar però que no podrà fer-ho aquest dilluns ja que també està lesionat.

Així, amb les baixes de Dembélé i Pedri, a més de les d'Andreas Christensen i Frenkie de Jong, Xavi Hernández ha citat un total de 22 futbolistes, que són aquests: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, A. Alarcón, Estanis i Aleix Garrido.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut