Xavi convoca 21 jugadors per viatjar a Elx

Xavi convoca 21 jugadors per viatjar a Elx

El tècnic blaugrana podrà comptar amb Ronald Araujo que ja s'ha recuperat de la lesió al adductor

Un cop acabada l'aturada de seleccions torna la Lliga i ho fa amb un duel clau per continuar liderant amb cert marge la taula de la competició. El Barça viatjarà fins al Martínez Valero per enfrontar-se a l'Elx dissabte a les 21 hores. Els culers buscaran la victòria davant del cuer per seguir la bona dinàmica a la competició regular.

Per fer-ho Xavi Hernández no podrà comptar amb Pedri, Dembélé, Christensen i Frenkie per lesió ni amb Raphinha per sanció en veure la cinquena groga en el darrer partit. El que sí que estarà disponible és Ronald Araujo que ha rebut l'alta mèdia després de la seva lesió a l'adductor. Així doncs, la llista del tècnic blaugrana disposa d'aquests 21 futbolistes: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Kounde, Eric, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, A. Alarcón, Estanis i Aleix Garrido.

Últim entrenament

La convocatòria s'ha fet pública un cop acabada la darrera sessió preparatòria per al partit, que ha tingut lloc al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva i ha comptat, a banda dels jugadors disponibles del primer equip, amb M. Casadó i Estanis del Barça Atlètic i els juvenils Astralaga, Garrido i A. Alarcón.

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut