Araujo: “Confiem molt en la nostra feina”

Araujo: “Confiem molt en la nostra feina”

L'uruguaià ha parlat amb Mundo Deportivo, SPORT i L'Esportiu abans del Clàssic de Lliga de l'Spotify Camp Nou contra el Reial Madrid

Ronald Araujo està sent un dels jugadors més importants aquesta temporada. Pel seu caràcter, pel seu talent i pel seu lideratge, l'uruguaià s'ha fet un lloc en el cor de tots els culers, que el veuen com un central de present i de molt futur. Peça clau en el Barça de Xavi Hernández, ja es prepara per al Clàssic d’aquest diumenge, un partit que es presenta molt important de cara a la lluita pel títol.

De fet Araujo, en entrevistes per als diaris SPORT, Mundo Deportivo i L’Esportiu, reconeix que guanyar els tres punts seria un pas molt important, tot i que és conscient que “això és futbol, i encara quedarà molta Lliga”.

Un Barça - Madrid important per a la Lliga

"Esperem un partit molt dur perquè tenen grans jugadors, però nosaltres també tenim les nostres armes. Estem en un bon moment i ho donarem tot per guanyar. Serien tres punts molt importants per estirar la renda i per apropar-nos al nostre objectiu, que és guanyar la Lliga".

"Crec que no sentenciaríem encara, perquè això és futbol i tot pot passar, però sí que és un pas molt clau i molt important per al nostre objectiu. Estaríem parlant de 12 punts, que és un bon marge, i a més guanyant contra el nostre etern rival. Però hem d'afrontar-ho amb humilitat, ja que això és llarg i encara queden molts partits per jugar".

El rival

"La veritat és que també són grans defenses. Sabem de la categoria dels jugadors que té el Madrid en totes les seves posicions, però confiem molt en la nostra feina".

"No crec que tingui la batalla psicològica guanyada a Vinicius. Encara ens queden molts duels per viure en la nostra carrera".

L'Spotify Camp Nou, clau

"Espero un gran ambient, amb la nostra gent animant i un estadi ple. La gent ens està donant suport, no només en aquest partit, que és especial, sinó durant tota la temporada. I això és molt important. A mi em fa molt feliç veure-ho".

"Estic molt feliç i tinc moltes ganes que arribi el partit. M'imagino tot l'ambient de la gent de l'Spotify Camp Nou recolzant-nos. Serà molt especial i esperem que surti bé per a nosaltres".

"És molt important jugar aquest partit al costat de la nostra afició, perquè el públic també pressiona. Volem donar una alegria a tots els culers".

La defensa i l'atac

"Confiem en els nostres davanters i estem convençuts que la gent que tenim en atac convertirà les ocasions".

"Defensivament hem de seguir pel mateix camí. Estem fent una gran feina, rebent pocs gols, que és un gran objectiu i per a nosaltres és un factor molt important".

"Kounde i Christensen són dos grans jugadors. Van arribar aquesta temporada per sumar i ajudar en defensa i s'ha vist el resultat. Estem tenint una gran solvència defensiva. Quan juguen Marcos Alonso i Eric, també. Tinc una bona connexió amb tots ells. Som una gran família. Remem tots cap a la mateixa direcció. Si nosaltres, la defensa, estem bé, l'equip està bé".

Ànima de líder

"Pel meu caràcter i la meva manera de ser i d'entendre el futbol, potser sí que tinc característiques de líder. Quan el Geri (Gerard Piqué) estava amb nosaltres, jo tampoc parava d'animar i cridar. Ja ho feia aleshores i ho segueixo fent ara. Actuar així em permet estar concentrat en el joc i crec que ajudo més l'equip. Si es considera oportú, crec que sí que estic preparat per fer aquest pas endavant i ser un dels líders d'aquesta nova generació".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut