21 jugadors convocats per al Clàssic

21 jugadors convocats per al Clàssic

Xavi disposarà de 21 futbolistes per intentar superar el Reial Madrid, però encara no podrà comptar amb Pedri

A poc més de 24 hores per a la disputa del quart Clàssic oficial de la temporada, l'expectació és màxima. Després de la victòria blaugrana a la final de la Supercopa i a l'anada de les semifinals de la Copa, ara és el torn de la Lliga, que segueix dominada amb solvència pels de Xavi Hernández, que començaran el duel contra el màxim rival amb nou punts de marge.

En cas de victòria, els culers es distanciarien fins als 12 i deixarien el títol més a prop, per això el Clàssic d'aquest diumenge (21.00 hores) és una oportunitat immillorable per il·lusionar encara més el barcelonisme pensant en el segon títol de la temporada.

Pedri encara és baixa

Per fer-ho, Xavi Hernández encara no pot disposar de Pedri, que tot i que ha començat a fer part dels entrenaments amb l'equip, segueix en el procés de recuperació de la lesió a la cuixa dreta, i tampoc estarà a la llista de Luis de la Fuente amb la selecció espanyola, que inicialment l'havia convocat.

 

Sense Pedri, la llista completa de 21 futbolistes disponibles per al Clàssic queda així: Ter Stegen, Araujo, Sergio, Gavi, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Pablo Torre, Arnau Tenas i Alarcón.

Últim entrenament abans del Clàssic

La convocatòria s'ha fet pública un cop acabada la darrera sessió preparatòria per al partit, que ha tingut lloc al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva i ha comptat, a banda dels jugadors disponibles del primer equip, amb el cadet Eder Aller i els juvenils Martin Georgiev i Gerard González.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut