Penúltima sessió abans del Clàssic

Penúltima sessió abans del Clàssic

Els jugadors de Xavi Hernández segueixen preparant el duel contra el Reial Madrid que pot servir per apropar-nos encara més al títol de lliga

El Clàssic s'apropa i el Barça segueix posant-se a to per estar en les millors condicions per afrontar-lo, quan comenci aquest diumenge a partir de les 21.00h. L'equip dirigit per Xavi Hernández ha realitzat la penúltima sessió preparatòria abans de rebre el Reial Madrid al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva.

Amb els voltants del terreny de joc embolcallats amb el logo i els colors del Motomami de Rosalía, que està tenyint l'abans i tenyirà el durant i el després del Clàssic, l'equip ha pogut comptar també amb Pedri, que aquest dijous ja va fer una part de l'entrenament amb el grup.

A falta de saber si està a punt per entrar a la convocatòria que s'anunciarà dissabte, segueix recuperant sensacions després de la lesió que va patir al recte anterior de la cuixa dreta. A banda de Pedri, i de tots els jugadors disponibles del primer equip, Xavi Hernández també ha comptat amb la presència dels juvenils Martin Georgiev i Gerard González.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut