MOTOPRÈVIA | Saoko, Clàssic, Saoko

MOTOPRÈVIA | Saoko, Clàssic, Saoko

El Barça vol tornar a superar el Reial Madrid, ara a la Lliga, per aplanar una mica més el camí cap al títol

Seran milions les persones arreu del món que diran allò de "Baby, no me llames, que yo estoy ocupa’ y esta noche hi ha Clàssic” quan, a partir de les 21.00 hores d’aquest diumenge, comenci el quart partit oficial del curs entre el FC Barcelona i el Reial Madrid.

El Clàssic més Motomami

I serà el primer d'aquesta temporada que es jugui a l’Spotify Camp Nou, més Spotify que mai quan els jugadors culers saltin amb la samarreta més Motomami de la història del futbol, ja que la unió entre la plataforma musical, el Club i la cantant catalana Rosalía ha permès celebrar el primer any de l'àlbum 'Motomami' d'una manera molt especial. 

Futbolísticament, els blaugrana s’han guanyat el dret d’afrontar aquest Clàssic amb un avantatge prudencial de nou punts al capdavant de la classificació, i amb la possibilitat de deixar la Lliga de cara si guanyen, ja que es posarien a dotze dels blancs.

Pedri, la gran absència de la convocatòria

Més de 90.000 barcelonistes podran omplir l’Estadi i, parafrasejant Rosalía a 'Milionària', li diran al seu acompanyant de graderia que “jo sé que he nascut per ser molt del Barça”.

Com també ha nascut per ser culer el migcampista Pedri que, tot i entrar parcialment en algun entrenament d'aquesta setmana, finalment no forma part de la convocatòria. Així doncs, encara sense el canari ni Dembélé, al complet llueix així: Ter Stegen, Araujo, Sergio, Gavi, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Pablo Torre, Arnau Tenas i Alarcón.

Pel costat merengue, l'única baixa és la de David Alaba, però Ancelotti té disponibles tota la resta de la plantilla.

Serà un Clàssic especial per a Xavi Hernández que, tot i que ja ha dirigit el Barça en un total de sis, encara no ho ha pogut fer-ho com a local. Tres vegades al Bernabéu, dues a l’Aràbia Saudita i una a Las Vegas han fet falta perquè el de Terrassa, un expert en Clàssics com a jugador, visqui el primer com a entrenador a casa.

A la recerca de la victòria 100 en un Clàssic

El tècnic, des de la banqueta, buscarà la forma d’aconseguir la tercera victòria seguida contra el màxim rival, després de la final de la Supercopa i de l’anada de les semifinals de Copa del passat 2 de març. En cas de sortir victoriós del partit, el Barça s’anotaria la victòria número 100 en la història dels Clàssics.

 

Seria la millor forma de marxar a l’aturada pels compromisos internacionals. Els culers, durant la jornada de dilluns, podrien comentar, com fan Rosalía i Bad Bunny, que “la noche de anoche fue algo que yo no puedo explicar”. Perquè guanyar un Clàssic moltes vegades és això, inexplicable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut