El duel sota pals del Clàssic

El duel sota pals del Clàssic

Ter Stegen ha deixat la seva porteria a zero en 19 ocasions a la Lliga, per les 6 de Courtois

El Clàssic del proper diumenge a l'Spotify Camp Nou s'acosta cada vegada més. I seran molts els duels individuals que decidiran un partit que pot decantar el títol. Un d'ells serà el que viurem a les porteries, amb Ter Stegen i Courtois, dos dels millors porters del món, mirant de frenar els atacs del rival.

Ter Stegen, el porter més determinant de la Lliga

Els dos porters arriben després d'un gran nivell en els últims mesos. Però les estadístiques són quasi totes favorables al porter alemany. Ter Stegen ha rebut vuit gols en el que va de Lliga, mentre que Courtois n’ha rebut 16, el doble. A més, el blaugrana els ha encaixat en 25 partits, mentre que el blanc ho ha fet en 19, sis partits menys que Ter Stegen a causa d’una lesió patida ara fa un mes. D’aquesta manera, Ter Stegen també ha pogut deixat més vegades la seva porteria a zero, en concret 19, que són 13 vegades que les de Courtois (6).

Cada quants minuts encaixen un gol?

Ter Stegen té la millor mitjana de gols encaixats per partits de la Lliga amb molta diferència, amb 0,32 gols encaixats per partit. El madridista també té una gran dada que no supera el gol per partit, però queda lluny de la de l'alemany (0,84). A més, Ter Stegen rep un gol cada 281,25 minuts, mentre que Courtois rep un gol cada 106,88 minuts.

On s'igualen més les dades és en el nombre de parades. El blaugrana ha fet 51 parades aquesta temporada, mentre que el madridista ha fet 49, això sí, amb sis partits menys. I la realitat és que li xuten més vegades al Barça, 212 a 204, però la majoria dels tirs rivals no van a porteria, ja que Courtois ha rebut 65 tirs a porta pels 58 de Ter Stegen.

Amb aquestes dades podem veure com el culer rep un gol cada 26,5 xuts, més del doble que el belga, perquè Courtois rep un gol cada 12,75 xuts.

Gairebé el triple de passades

Una de les característiques principals del joc blaugrana és la sortida de pilota des de darrere. I per aquest tipus de joc Ter Stegen és el millor porter del món, cosa que també es demostra a les estadístiques, ja que l'alemany ha fet 847 passades, quasi 300 més que Courtois.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut